Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Εθνικοκοινωνική δράση στη Λεμεσό


Έγινε ψες αφισοκόλληση στην Λεμεσό με αφίσα που προβάλλει την υποψηφιότητα του Λουκά Σταύρου και περνά το μήνυμα ότι Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ.

Η παρουσία του εθνικοκοκοινωνικού ΕΔΗΚ και της υποψηφιότητας του Λουκά Σταύρου στη Λεμεσό γίνεται εντονότερη σε βαθμό που ενόχλησε την τυραννία των κλεφτών και των προδοτών που είναι οχυρωμένοι στους κομματικούς μηχανισμούς του συστήματος.
Η υποκίνηση των αναρχικών εναντίον μας που ως γνωστό αναδύονται ως αρουραίοι μέσα από τα υπόγεια της αριστερής πολυκατοικίας , δείχνει την ανησυχία τους.
Αν ο λαός μας δώσει δύναμη σε αυτές τις εκλογές που για μας θα σημαίνει συναίνεση στη δράση μας και στις προτάσεις μας , διαβεβαιώνουμε πως θα γίνει πιο έντονη και πιο μαχητική η παρουσία μας .
Οι εχθροί της πατρίδος και της παραγωγικών δυνάμεων του λαού θα δεχθούν γροθιές στο κούτελο.
Καλούμε τους Έλληνες της επαρχίας Λεμεσού να στηρίξουν την ιδεολογία της εφόδου ενάντια στην τυραννία της ολιγαρχίας των τραπεζιτών και των κομματικών συμμοριών .

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ


υστερόγραφο: Το σύστημα κινητοποίησε εναντίον μας την αστυνομία ώστε να σταματήσει κάθε δυνατότητα προβολής των θέσεων μας και να μιλούν μόνο οι κλέφτες και οι συνεργοί των τραπεζιτών.
Σημειώνουμε επίσης οτι η υποψηφιότητα του Λουκά Σταύρου δέχεται πόλεμο λάσπης απο πόρτα σε πόρτα εκ μέρους της ακροδεξιάς των χατζηρωμιών.
Αναρχοαριστεροί , ακροδεξιοί και μπάτσοι πολεμούν την εθνικοκοινωνική υποψηφιότητα του Λουκά Σταύρου.