Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Οι τυραννοί μας ( πολιτικοί , τραπεζίτες , παπάδες)


Όπως παλιά οι βασιλιάδες μοίραζαν την γη στους τσιφλικάδες και έδιδαν σε αυτούς το δικαίωμα να εκμεταλλεύονται την εργασία του λαού ως κύριοι και αφέντες του , έτσι και σήμερα το ταξικό αστικό κράτος δίνει το δικαίωμα στον τραπεζίτη να χειρίζεται κατά βούληση το σύνολο του εθνικού κεφαλαίου καθιστώντας την χώρα τσιφλίκι του και τους κατοίκους της είλωτες του.

Το κράτος με την ισχύ που διαθέτει και το μονοπώλιο άσκησης της βίας , δημιουργεί την άρχουσα τάξη άλλοτε των τσιφλικάδων και σήμερα των τραπεζιτών.
Αυτή η κατάσταση της τυραννίας και την εποχή του τιμαριωτισμού αλλά και σήμερα όχι μόνο ευλογείται από την διοικούσα εκκλησία αλλά και η ίδια ως μηχανισμός τυραννίας συμμετέχει στην τραπεζοκρατική καταλήστευση του λαού .
Παλιά τιμαριούχοι με την γη της πατρίδος να κατέχεται από τα μοναστήρια και σήμερα  τοκογλύφοι.
Μας πουλούν παράδεισο και μας κλέβουν το ψωμί . Μας πουλούν ελπίδες για τον ‘’άλλο” κόσμο και μας σκοτώνουν τις ελπίδες σε αυτό τον κόσμο.
Οι τραπεζίτες , οι παπάδες και οι πολιτικοί που χειρίζονται την κρατική βία και ένα στρατό ανάλγητων μπάτσων και κομματόσκυλων ρουφιάνων ,  διαφεντεύουν τις ζωές μας.
Και εσύ σκλάβε σκύβεις το κεφάλι μπροστά τους και τους ψηφίζεις και ανανεώνεις την τυραννία τους με την δική σου συναίνεση. Αυτή είναι η βρομερή κοινωνία σας.


Η δημοκρατία τους είναι η δυστυχία μας
Διεκδικούμε εθνικοκοινωνικό κράτος.   


Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος ΕΔΗΚ
ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής Λεμεσού