Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Η κυπριακή δημοκρατία αναγνωρίζει το κατοχικό μόρφωμα

Οι εκπρόσωποι της κυπριακής δημοκρατίας ουδέποτε αμφισβήτησαν το γεγονός ότι ο “τουρκοκύπριος” ηγέτης εκλέγεται μέσα από το κατοχικό συνονθύλευμα που περιλαμβάνει και τους έποικους.

Ουδέποτε αμφισβήτησαν την αυτονομία του εκλογικού σώματος στο κατοχικό μόρφωμα την οποία μάλιστα αποδέχθηκαν επίσημα στο δημοψήφισμα του 2004.
Ουδέποτε αμφισβήτησαν τους θεσμούς του κατοχικού μορφώματος όπως για παράδειγμα το λεγόμενο εμπορικό επιμελητήριο με το οποίο μάλιστα συνήψαν συμφωνία συνεργασία τον Μάιο του 2004 στα πλαίσια της ..
Ουδέποτε αμφισβήτησαν το δικαίωμα του κατοχικού μορφώματος να ασκεί καθοριστική εξουσία στην κατεχόμενη επικράτεια μας με αποφάσεις που προέρχονται από την κυβέρνηση της κατοχής.
Ουδέποτε αμφισβήτησαν το δίκαιο των κατεχομένων και την τάξη που επιβάλλει επιτρέποντας την απρόσκοπτη διακίνηση προς τα κατεχόμενα και την υπακοή στους νόμους της κατοχής.
Ουδέποτε αμφισβήτησαν το δικαίωμα επέκτασης της κατοχής με την άνευ όρων διέλευση των “τουρκοκυπρίων” στην ελεύθερη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας με οχήματα μάλιστα που φέρουν πινακίδες του κατοχικού μορφώματος.
Κοντολογίς ουδέποτε αμφισβήτησαν την ύπαρξη κρατικής οντότητας στην κατεχόμενη επικράτεια μας με την οποία συνεργάζονται , συνομιλούν , πουλούν την γη των πατέρων μας, ομοκλινόμενοι , συνεμπορευόμενοι , συμποσιαζόμενοι.
Η κυπριακή δημοκρατία πρώτη αναγνώρισε το κατοχικό μόρφωμα με χίλιους τρόπους , με εμπράγματη λειτουργική αναγνώριση που αποτελεί συνέχεια και συνέπεια των συμφωνιών κορυφής και της προδοτικής πορείας του κατεστημένου με τελικό συν-ομολογούμενο στόχο την δημιουργία ενός συνεταιριστικού μορφώματος συγκυριαρχίας και συνεξουσίας των γραικύλων με τους κατακτητές.
Ο λαός βέβαια δεν είδε δεν άκουσε τίποτα.

Λουκάς Σταύρου