Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Πίσσα στο προδοτικό Ζυριχικό κατεστημένο

Ο Αναστασιάδης ενεργών ως ηγέτης των “ελληνοκυπρίων” κατά το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης , υπέβαλε πρόταση προς τους τούρκους αναφορικά με την κυριαρχία την οποία θέλει να πηγάζει από τις δύο κοινότητες.
Οι τούρκοι όπως είναι φυσικό απέρριψαν αυτή την μειοδοτική για εμάς τους Έλληνες πρόταση , διότι έχουν ήδη κερδίσει την αναβάθμιση τους σε λαό από το προδοτικό δημοψήφισμα του 2004.

Το προδοτικό κατεστημένο που υποβάθμισε την κυπριακή δημοκρατία κάνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με την προδοσία του 2004 και εμφανίζεται μάλιστα με στομφώδη πατριωτισμό ότι τάχα αγωνίζεται για μια λύση που στηρίζεται στα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών και στις συμφωνίες κορυφής.
Μα οι συμφωνίες κορυφής , είναι αυτές που καταβύθισαν το κυπριακό και αναβάθμισαν το κατοχικό μόρφωμα πετυχαίνοντας να συμπαρασύρουν στη πορεία τους και τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών.
Αν δεν φύγουν όλοι αυτοί οι προδότες από την εξουσία , αν ο λαός δεν καταλάβει τον καταστροφικό τους ρόλο , τότε η Κύπρος θα οδηγηθεί στο τραπέζι του Προκρούστη και θα κατακομματιαστεί.
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές επιμένουμε πως μόνο μια απελευθερωτική στρατηγική θα σώσει τη πατρίδα. . Μια στρατηγική που θα εδράζεται στο δικαίωμα της αυτοθέσμισης και της αυτοδιάθεσης και δεν θα επιδιώκει λύσεις μέσα από ατέρμονες και εκ των πραγμάτων ενδοτικές συνομιλίες , είτε με τους “τουρκοκύπριους” είτε με τους τούρκους κατακτητές .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ