Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Νέα υποθήκευση της πατρίδας και της ιδιωτικής οικονομίας με έγκριση της βουλής


Το κυπριακό πολιτικό κατεστημένο εξακολουθεί να υποθηκεύει την πατρίδα και να ενισχύει το ληστρικό τραπεζικό σύστημα.
Η εγγύηση του κράτους , που εγκρίθηκε από την οικονομική επιτροπή της βουλής , για 2,9 δις προς έκδοση ομολόγων απο τα τραπεζικά ιδρύματα , σημαίνει οτι αυτά τα δις  φορτώνονται στους ώμους του φορολογούμενου λαού ή υποθηκεύουν τον εθνικό πλούτο με πρώτο και καλύτερο τον πλούτο της κυπριακής ΑΟΖ.

 Επίσης τα 2,9 δις που θα πάρουν οι τράπεζες με τα εγγυημένα ομόλογα θα δανειστούν πάλι στο κράτος και θα προστεθεί τόκος πάνω σε αυτό το δάνειο που θα τον καταβάλει ο λαός .
Στόχος αυτής  της συμβίωσης κράτους και τραπεζών ( τραπεζοκρατία )  είναι να συντηρηθεί πάση  θυσία ο υπέρογκος δημοσιοϋπαλληλικός τομέας με τους υψηλούς μισθούς και τα πριγκιπικά δικαιώματα σε αντίθεση με την καταβαραθρωμένη ιδιωτική οικονομία και τους μισθούς πίνας που καταβάλλονται στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα που έχουν να αντιμετωπίσουν και την φθηνή προσφορά εργασίας από τους λαθρομετανάστες και τους κοινοτικούς.
Αν δεν είστε δημόσιοι υπάλληλοι ή τραπεζίτες και συνεχίζετε να στηρίζετε αυτό το σύστημα και τα πολιτικά του οχυρά , τότε είστε άξιοι της μοίρας σας και των επιλογών σας.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ