Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΤΑΝΙΑΣ Η ΚΥΠΡΟΣ

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης υπέγραψε χθες στο Λονδίνο , συμφωνία μεταξύ της κυπριακής δημοκρατίας και των αγγλικών βάσεων για ελεύθερη αξιοποίηση των περιουσιών των κατοίκων που βρίσκονται εντός των κατοχικών αγγλικών βάσεων.
Με τη συμφωνία αυτή επιβεβαιώνεται η “κυριαρχία” των Άγγλων στο κατεχόμενο χώρο των βάσεων.
Αυτή ήταν πάντα η γραμμή του μειοδοτικού και αγγλόδουλου κυπριακού κατεστημένου .
Για εμάς τους Έλληνες εθνικοκοινωνιστές οι αγγλικές βάσεις είναι γη της πατρίδος κατεχόμενη από την Μ. Βρετανία .

Επέκταση αυτής της κατοχής και προς αυτήν την κυπριακή δημοκρατία αποτελεί και το απεχθές κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης που έθεσε τον διαχωρισμό του λαού σε δύο κοινότητες θρησκευτικώς προσδιορισμένες.
Η επίσκεψη Αναστασιάδη στο Λονδίνο επιβεβαίωσε προσέτι τον σεβασμό της κυπριακής δημοκρατίας στις συνθήκες εγγυήσεως και συμμαχίας.
Επιβεβαίωσε με λίγα λόγια ο πρόεδρος Αναστασιάδης ότι η Κύπρος και ειδικότερα η ελεύθερη επικράτεια της αποτελεί προτεκτοράτο της Μεγάλης Βρετανίας.
Αναφορικά με την δήλωση εκ μέρους των εγγλέζων περί μιας κυριαρχίας , μιας ιθαγένειας και μιας διεθνούς προσωπικότητας ως βάσης για το κοινό ανακοινωθέν προς επανέναρξη των συνομιλιών ,θεωρούμε πως δεν ωφελεί σε τίποτα την πατρίδα διότι κάτωθεν της λεγόμενης μιας κυριαρχίας θα βρίσκονται τα δύο συνιστώντα κρατίδια ή πολιτείες του διζωνικού δικοινοτικού ομοσπονδιακού μορφώματος , εκ των οποίων θα απορρέει η λεγόμενη μία κυριαρχία .Κάτω από τα κούφια λόγια περί μιας κυριαρχίας σε ένα ομοσπονδιακό μόρφωμα θα καλυφθεί το έγκλημα της εισβολής και η προδοσία της παράδοσης της πατρίδος στους τούρκους κατακτητές .
Η πολιτική Αναστασιάδη σε συνέχεια των προηγουμένων μειοδοτικών κυβερνήσεων , αποσκοπεί στο διαμοιρασμό της πατρίδος στους τούρκους , τους εγγλέζους και στα ρυπαρά συμφέροντα της εκκλησιαστικό-ιδιωτικής ολιγαρχίας – τραπεζοκρατίας .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ