Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ναι στη συνεργασία με τη Ρωσία – κατάργηση των αγγλικών βάσεων

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη επέτρεψε την προσγείωση ρωσικών αεροσκαφών για ανθρωπιστικούς λόγους στη πολεμική βάση “Ανδρέας Παπανδρέου”.
Το γεγονός αυτό δείχνει με πόση προχειρότητα χειρίζεται το θέμα της άμυνας μας η παρούσα κυβέρνηση , αποδεικνύοντας την παντελή έλλειψη στρατηγικής που συνάδει με την πολιτική της υποχώρησης και της συνδιαλλαγής με τους τούρκους κατακτητές στη βάση της αναγνώρισης των δεδομένων της τουρκικής εισβολής και των γεωπολιτικών της στόχων.

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη με την συμπεριφορά της έχει μετατρέψει την Κύπρο σε ένα χώρο παροχής υπηρεσιών προς διάφορους , με ευτελή ανταλλάγματα.
Η σχέση μας με την Ρωσία πρέπει να ιδωθεί μέσα από την στρατηγική της απελευθέρωσης που επιτάσσει την αναβάθμιση της επιθετικής και αμυντικής μαχητικής ισχύος . Επίσης πρέπει να καταλάβουμε πως δεν μπορεί να υπάρξει αναβαθμισμένη σχέση με την Ρωσία με την παρουσία των κατοχικών αγγλικών βάσεων στο νησί μας . Οι αγγλικές βάσεις επιβάλλεται να κλείσουν και κάποια από αυτές να παραχωρηθεί προς ελλιμενισμό του πολεμικού στόλου της Ρωσίας με ανταλλάγματα ( υπό τύπο ενοικίου) με σύγχρονα ρωσικά όπλα .
Αυτή τη θέση κατέθεσε το ΕΔΗΚ δια του προέδρου του Λουκά Σταύρου και προεκλογικά και αυτή τη θέση εξακολουθούμε να θεωρούμε ως ένα αναγκαίο βήμα για την απελευθέρωση της πατρίδος που συνάδει επίσης με τις γεωπολιτικές μας αντιλήψεις περί μιας Ευρώπης εθνικοκοινωνικής που σε συμμαχία με την Ρωσία θα απωθήσει τον αμερικανικό επεκτατισμό και την υποταγή στο ΝΑΤΟ και στους τραπεζίτες του ΔΝΤ.
Ναι στη στρατιωτική συνεργασία με την Ρωσία.
Έξω οι κατοχικές αγγλικές βάσεις.
Φωτιά και τσεκούρι στους προδότες και τους κατακτητές.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ