Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Αυτός είναι ο πολιτισμός σας γραικύλοι ( η κτηνωδία στις κεντρικές φυλακές )

Η επίτροπος διοικήσεως κ. Ελίζα Σαββίδου επιβεβαιώνει με έκθεση της ότι πίσω από τα παραπετάσματα του κυπριακού κράτους και συγκεκριμένα στις κεντρικές φυλακές του , λειτουργεί ένα βαθύ υπο-κράτος που ασκεί κτηνώδη σωματική και ψυχική βία στους πολίτες του , που τυγχάνει να καταδικάζονται και να εκτίουν ποινές φυλάκισης.

Οι πολιτικοί ηγετίσκοι του Ζυριχικού κατεστημένου καμώνονται ότι δεν γνωρίζουν τίποτα ενώ η Κύπρος βοά για τα αίσχη που διαπράττονται στις κεντρικές φυλακές.
Θεωρούμε πως το φαινόμενο αυτής της κτηνωδίας είναι αποτέλεσμα της εξουσιαστικής και ανελεύθερης κρατικοθρησκευτικής παιδείας που αντίκειται σε κάθε μορφή καλλιέργειας και ήθους προκειμένου να παράξει υποταγμένα ανδράποδα  στην υπηρεσία των πολιτικών μηχανισμών και των θρησκευτικών εξουσιαστικών και σκοταδιστικών ιερατείων.
Αυτός είναι ο πολιτισμός τους τον οποίο προσπαθούν να αποκρύψουν αλλά ανεβαίνει στην επιφάνεια ως ξεχείλισμα βόθρων και λιμνάζουν έξω από τα σαλόνια της εξουσίας , αποκαλύπτοντας την ηθική και πολιτισμική κενότητα των κρατούντων .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ