Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ο αντιομοσπονδιακός χώρος , το μήλο με τα σκουλήκια


Ο λεγόμενος αντιομοσπονδιακός χώρος προσπαθεί να εμφανιστεί ως η εθνική και πατριωτική εκδήλωση του αγώνα καταβάλλοντας ταυτόχρονα μιαν γλοιώδη  προσπάθεια να απωθήσουν τον εθνικισμό και εθνικοκοινωνισμό .
Όμως πρέπει να τονίσουμε πως ο λεγόμενος αντιομοσπονδιακός χώρος μοιάζει με ένα μήλο που εξωτερικά φαίνεται ωραίο αλλά στο εσωτερικό του είναι γεμάτο σκουλήκια.
Ο αντιομοσπονδιακός χώρος στηρίζει σήμερα τον Λιλλήκα , ένα άνθρωπο που είναι συνυπεύθυνος για την εσχάτη προδοσία της άρσης της εμπολέμου καταστάσεως και του ανοίγματος των οδοφραγμάτων. Οι αντιομοσπονδιακοί κάνουν γαργάρα αυτή την προδοσία και προσπαθούν να ξεπλύνουν με τα αποπλύματα τους , τα ανομήματα του ηγέτη τους και των ομοίων του.
Ο λεγόμενος αντιομοσπονδιακός χώρος δεν αντέδρασε καθόλου ούτε όταν ανοίχθηκαν τα οδοφράγματα , ούτε όταν μας έφεραν το σχέδιο Ανάν προς δημοψήφισμα , ούτε όταν μας επέβαλαν το διπλό δημοψήφισμα και τα δύο εκλογικά σώματα , ούτε όταν επέτρεπαν στους εποίκους να λάβουν μέρος στο αισχρό και προδοτικό δημοψήφισμα.
Οι λεγόμενοι αντιομοσπονδιακοί κάνουν επίσης πως δεν βλέπουν την εμπράγματη λύση που το κατεστημένο σε συνεργασία με τους εχθρούς της Κύπρου εφαρμόζει σταδιακά. Και ξέρετε γιατί ; Διότι επικροτούν αυτή την λύση και το μόνο αίτημα που προτάσσουν είναι την εφαρμογή των λεγομένων βασικών ελευθεριών.
Ο αντιομοσπονδιακός χώρος είναι μέρος του προδοτικού κατεστημένου που από κοινού έχουν ως μοναδικό τους εχθρό τον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ.
Οι θέσεις που εξέφρασαν οι αντιομοσπονδιακοί υποκρύπτουν την αποδοχή τουρκικής διοίκησης στο βορρά , για αυτό επιμένουν στην λεγόμενη ελευθερία διακίνησης. Φέρονται ως ενάντιοι της ομοσπονδίας αλλά στην ουσία είναι υπερασπιστές ενός τερατώδους μορφώματος που θα παραχωρεί γην και ύδωρ στους κατακτητές.
οι λεγόμενοι αντιομοσπονδιακοί που θήτευσαν στους Νέους Ορίζοντες , στο Ευρωκό και στις διάφορες παραεκκλησιαστικές συνάξεις , συνωθούνται τώρα  μαζί με τον Λιλλήκα (δες αυτό και αυτό ) πάνω στο καρναβαλίστικο άρμα της ανανέωσης του ενδοτισμού , ντυμένοι ως νεκροθάφτες της αυτοδιάθεσης και της απελευθέρωσης.
Εμείς οι εθνικιστές -εθνικοκοινωνιστές δεν ανήκουμε σε αυτό το ρυπαρό χώρο. Είμαστε εχθροί κάθε συμβιβασμού με τους κατακτητές , εχθροί κάθε υποχώρησης και παραχώρησης έστω και ενός σβόλου χώματος της ελληνικής μας πατρίδος.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ