Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Μηχανισμοί ληστρικής εξαπάτησης οι τράπεζες ΚΥΠΡΟΥ και ΛΑΙΚΗΣ


Σύμφωνα με το πόρισμα της κεντρικής τράπεζας που αφορά στη μετατροπή των καταθέσεων των πολιτών σε “τραπεζικά αξιόγραφα” , επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά η ληστρική φύση των ιδιωτικών τραπεζών και συγκεκριμένα η τράπεζα Κύπρου και η Λαϊκή που ευθύνονται και για την ως άνω απάτη που ανέρχεται στα 1,4 δις.

Αυτούς τους ληστρικούς μηχανισμούς παλεύει με νύχια και με δόντια το εκκλησιαστικό-πολιτικό κατεστημένο της διαπλοκής , να χρηματοδοτήσει με εγγύηση την εργασία του λαού και τον πλούτο της πατρίδος που ανήκει πάλι στο λαό.
Η θέση Μαλά ότι πρέπει να διαχωριστεί το τραπεζικό χρέος από την δημοσιονομική επιβάρινση πλησιάζει στις δικές μας θέσεις οι οποίες είναι πολύ πιο ξεκάθαρες.
  • Οι τοξικές τράπεζες πρέπει να αφεθούν σε κατάρρευση.
  • Να διαγραφούν τα χρέη του λαού προς αυτές.
  • Να κατασχεθεί η περιουσία τους και από την αξιοποίηση της να αποζημιωθούν οι καταθέτες και όσοι έπεσαν θύματα ληστρικής απάτης.
  • Να συρθούν στα δικαστήρια οι τραπεζίτες που εμπλέκονται στην ληστρική εξαπάτηση και αν βρεθούν ένοχοι να δημευτεί η περιουσία τους και να καταδικαστούν σε έγκλειστη κοινωνική εργασία.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ