Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Από την ευρωζώνη στη δικτατορία των τοκογλύφων


Ο ενιαίος εποπτικός μηχανισμός ( Ε.Μ.Μ ) των τραπεζών της ευρωζώνης από την κεντρική ευρωπαϊκή τράπεζα , με προέκταση τον έλεγχο των προϋπολογισμών των κρατών μελών όχι μόνο δεν θα διορθώσει τα πράγματα στην οικονομία της ευρωζώνης αλλά θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα.
Ο μηχανισμός αυτός αναβαθμίζει την εξουσία των τραπεζιτών πάνω στις πραγματικές οικονομίες των εθνών-κρατών και αναγορεύει την γραφειοκρατία του τοκογλυφικού συστήματος σε θεά της οικονομίας.
Αυτή η γραφειοκρατία των τοκογλύφων θα σκέφτεται τα πάντα , θα αποφασίζει για όλα , θα δίνει τις δικές της κατευθύνσεις σε όλα , αδιαφορώντας για τις καταστροφικές κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες.
Η ευρωζώνη γίνεται με αυτό το επινόημα , το όχημα της μετάβασης της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση με τη πορεία που ακολουθεί , μετέρχεται της πολιτικής βίας για να επιβάλει την νέα μορφή διακυβέρνησης του καπιταλιστικού χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Ο Ενιαίος εποπτικός μηχανισμός θα καταλύσει την κυριαρχία των εθνών – κρατών και θα ευνοήσει μονάχα τις τοπικές ολιγαρχίες του πλούτου και τις κομματικές τους συμμορίες με τις θλιβερές μαριονέτες τους που ήδη άρχισαν να κροτούν ενθουσιωδώς τας χείρας.
Αυτή την τυραννία του εποπτικού μηχανισμού εμείς οι εθνικοκοινωνιστές θα την πολεμήσουμε για να διαφυλάξουμε την εθνική μας κυριαρχία αλλά και να προωθήσουμε τη λαϊκή κυριαρχία στις πατρίδες μας.
Η οικονομία δεν παράγεται εκ των άνω , μέσα από τις αποφάσεις μιας χρηματοπιστωτικής γραφειοκρατίας , η οικονομία παράγεται εκ των κάτω , από την ελεύθερη παραγωγική δράση των εθνικών κοινωνιών και των προσώπων ως συνέχεια της υλο-πνευματικής υπεραξίας των εθνικών πολιτισμών.
Λουκάς Σταύρου
υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της κυπριακής δημοκρατίας