Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Οικολογικές ευαισθησίες της αριστερό-καπιταλιστικής κυβέρνησης Χριστόφια


Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν , περί της πρότασης που η ολέθρια κυβέρνηση Χριστόφια κατέθεσε στην τρόικα , περιλαμβάνεται πρόταση για φορολόγηση των εκπομπών ρύπου , που στην γλώσσα της καπιταλιστικής ψευτο-οικολογίας είναι το διοξείδιο του άνθρακος που δήθεν προκαλεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
Η κατ' ευφημισμόν αριστερή κυβέρνηση Χριστόφια , με αυτή τη πρόταση , που μάλλον αποτελεί απαίτηση της τρόικας , υπηρετεί δουλικά τα συμφέροντα και τους σχεδιασμούς του καπιταλισμού.
Η επινόηση του θερμοκηπίου που δημιουργείται από την ανθρώπινη δραστηριότητα , είναι η μεγάλη απάτη του καπιταλισμού και του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα εξουσιαστικά και ληστρικά τους συμφέροντα( δείτε αυτό το βίντεο για να υποψιαστείτε το είδος της παγκόσμιας δικτατορίας που μας ετοιμάζουν )
Η πρόταση αυτή εάν τεθεί σε εφαρμογή , αρχίζοντας από τα αυτοκίνητα στη συνέχεια θα επεκταθεί σε κάθε δραστηριότητα ως η πλέον παράλογη μορφή φορολογικής βίας πάνω στην εθνική οικονομία.
Δεν είναι του παρόντος να αναφερθούμε στα αίτια της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης αλλά βλέπουμε πως το διεθνές τοκογλυφικό σύστημα την εκμεταλλεύεται για να εφαρμόσει μια παγκόσμια δικτατορία , καταλύοντας τις εθνικές και λαϊκές κυριαρχίες των εθνών κρατών.
Μοναδική αντίσταση σε αυτές τις εξελίξεις που συνθέτουν αυτό που ονομάζουμε παγκοσμιοποίηση , είναι η επιστροφή στον εθνικό κοινωνισμό .
Πρέπει να διαφυλάξουμε την λαϊκή και εθνική κυριαρχία κτυπώντας πρώτα εκείνες τις οικονομικό-πολιτικές δυνάμεις που συνδέουν τα συμφέροντα τους με την παγκοσμιοποίηση και το σύστημα της διεθνούς τοκογλυφίας. Αν πέσουν οι τοπικές ολιγαρχίες και αναδειχθεί η οικονομία της κοινωνίας τότε οι διεθνείς τοκογλύφοι θα χάσουν την πρόσβαση τους στις εθνικές μας κοινωνίες.
Ο καπιταλισμός δεν εξελίσσεται μέσα από νόμους της αγοράς που δεν ελέγχονται από την ανθρώπινη βούληση. Τουναντίον εξελίσσεται και εξαπλώνεται δια της επιβολής της βούλησης των πλουτοκρατών. Κόντρα σε αυτή τη βούληση μπορεί να ορθωθεί η βούληση της κοινωνίας που για μιας τους εθνικοκοινωνιστές είναι η εθνική κοινωνία και όχι η σύναξη της Βαβέλ.
Η εθνική κοινωνιοκρατία ενάντια στην πλουτοκρατία . Αυτή είναι σήμερα η κυρίαρχη αντίθεση της ιστορίας και μόνο η σύγκρουση με τις αντιτιθέμενες δυνάμεις θα γεννήσει ένα καινούριο κόσμο. Κάθε συνεργασία , κάθε υποχώρηση , κάθε μορφή παραίτησης και συμβιβασμού με την ντόπια και διεθνή πλουτοκρατία οδηγεί τις εθνικές κοινωνίες στον ιστορικό θάνατο και τη σκλαβιά.

Λουκάς Σταύρου
υποψήφιος προεδρικών εκλογών