Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Το τουρκικό προξενείο στη Θράκη αφήνεται ανενόχλητο να ασκεί την πολιτική της Τουρκίας στην περιοχή. Στα πλαίσια αυτής της πολιτικής εντάσσεται η μεθοδευμένη προσπάθεια τουρκοποίησης των Πομάκων. Το ελληνικό κράτος στέκεται παγερά αδιάφορο σε όσα συντελούνται εκεί, ενώ οι Έλληνες Πομάκοι, αν και εγκαταλελειμμένοι από το ελληνικό κράτος, αντιστέκονται στις τουρκικές μεθοδεύσεις και ζητούν το αυτονόητο, να μαθαίνουν τα παιδιά τους την ελληνική γλώσσα και όχι την τουρκική.
Στο αίτημα αυτό των Πομάκων η κυρία Δραγώνα, η ειδικός γραμματέας του υπουργείου παιδείας και θρησκευμάτων, μασάει τα λόγια της, κάνει ότι δεν ακούει και δεν καταλαβαίνει. Ας μας πει η κυρία Δραγώνα ποίων τις εντολές ακολουθεί. Θέλουν να εκτουρκίσουν έναν καθαρά ελληνικό πληθυσμό γιατί απλά έτυχε να είναι μουσουλμάνοι το θρήσκευμα; Για πόσο καιρό επιτέλους θα παρατείνεται σε αυτό το έθνος η Βυζαντινή μικρόνοια και ο καλογερίστικος φανατισμός; Την Ελλάδα και τον Ελληνισμό δεν τον ανακάλυψε ο χριστιανισμός, υπήρχε πριν και πάνω από κάθε θρησκεία και θα υπάρχει όσο θα υπάρχει η ράτσα η ελληνική.


Επιτέλους τα κράτη του ελληνισμού πρέπει να αποκολληθούν από κάθε θρησκεία και να αποκτήσουν ένα καθαρά κοσμικό Ελληνικό χαρακτήρα, ουσία του οποίου θα είναι η ελευθερία της σκέψης και της δημιουργίας, που είναι η πεμπτουσία της ελληνικότητας μας. Στηρίζουμε τον αγώνα των αδελφών μας Ελλήνων Πομάκων και ενώνουμε την φωνή μας μαζί τους στο δίκαιο και εθνικό αίτημα τους να διδάσκονται την ελληνική γλώσσα και να τύχουν επιτέλους της προστασίας του ελληνικού κράτους που θα απωθήσει την βία που το τουρκικό προξενείο ασκεί στις ζωές τους.
Να εκδιωχθεί άμεσα το τουρκικό προξενείο από την ελληνική Θράκη και να γίνει πιο εμφανής στην περιοχή η αρωγή και η μέριμνα του ελληνικού κράτους. Καλούμε όλους τους έλληνες όπου κι αν βρίσκονται να στηρίξουν τους Πομάκους αδελφούς μας, Έλληνες μουσουλμάνους.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ