Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΟΙ ΕΚ ΜΗΤΡΟΓΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΓΙΑ 36 ΧΡΟΝΙΑ

Αρνείται το πολιτικό κατεστημένο να αναγνωρίσει τους εκ μητρογονίας πρόσφυγες. Τα κόμματα βέβαια που κυβέρνησαν αυτό το τόπο , μετακυλύουν τις ευθύνες τους, το ένα στο άλλο και προβάλουν αμέτρητες αιτιάσεις για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα .Το κόστος αυτής της αναγνώρισης υπολογίζεται από διάφορα κυβερνητικά γραφεία και κυβερνητικούς αργόμισθους άλλοτε σε 30 εκατομμύρια ευρώ , άλλοτε σε 50 εκατομμύρια και άλλοτε σε 80 εκατομμύρια .Ούτε μια έρευνα σωστή δεν είναι ικανοί να φέρουν εις πέρας . Δεν έχουν υποχρέωση άλλωστε να δώσουν λόγο σε κανένα , αφού μεταλλάχθηκαν από υπηρέτες της κοινωνίας σε αφεντικά της .Ο λαός ζει καθημερινά την αναλγησία αυτών των σιχαμερών τρωκτικών που με την πρώτη ευκαιρία απλώνουν το χέρι τους για φακελάκι .


Από την άλλη όμως ξοδεύονται αναρίθμητα ποσά σε διάφορους συλλόγους και οργανισμούς , που έκαναν επάγγελμα τους την επαναπροσέγγιση με τους τουρκοκύπριους συνεργάτες του κατοχικού στρατού .Ξοδεύονται επίσης εκατομμύρια για την «ένταξη» των μεταναστών στη κοινωνία μας , από επιδόματα μέχρι προγράμματα εκμάθησης της γλώσσας . Άγνωστο παραμένει επίσης το ποσό που ξοδεύεται για τους τουρκοκύπριους που εγκαθίστανται στις ελεύθερες περιοχές αλλά και σε όσους απολαμβάνουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και διάφορες άλλες παροχές και διευκολύνσεις .
Δικαιώματα σε αυτό το τόπο έχουν πρώτα οι ξένοι και όσοι συνεργάζονται με τον κατοχικό στρατό . Αυτοί που έχουν πληγεί άμεσα από τον κατοχικό στρατό έρχονται σε δεύτερη μοίρα .
Το έργο της μετατροπής της ελεύθερης Κύπρου σε «μικτό κράτος» , έργο το οποίο ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν οι κρατούντες , δεν επιτρέπει να θυμόμαστε ότι υπάρχουν πρόσφυγες , ότι υπάρχει κατοχή , ότι υπάρχουν δικαιώματα που καταπατούνται . Περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι επιτέλους η απόφαση της βουλής τον Μάιο , ύστερα από 36 χρόνια αδιαφορίας και περιφρόνησης .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ