Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΟΚΑ

Πριν από μερικούς μήνες ο πρόεδρος κ. Χριστόφιας και το ΑΚΕΛ , αρνούνταν από κοινού ότι κατατέθηκε στο τραπέζι των συνομιλιών πρόταση για εκ περιτροπής προεδρία και παραμονή 50.000 εποίκων .

Σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ δηλώνει πως εάν ο πρόεδρος Χριστόφιας αποσύρει τη πρόταση του για εκ περιτροπής προεδρία και παραμονή 50.000 εποίκων , το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό διότι θα χάσουμε την αξιοπιστία μας στη διεθνή κοινότητα .

Αυτή η συμπεριφορά δείχνει φανερά πως προπορεύονται κάποιες μυστικές συμφωνίες οι οποίες αποκαλύπτονται έντεχνα και επιβάλλονται στη κοινή γνώμη ως τετελεσμένες πράξεις και μη αναστρέψιμες πραγματικότητες .

Η τακτική αυτή εφαρμόζεται από πολύ παλιά . Η αποτελεσματικότητα της έχει δοκιμασθεί σε πολλές προδοσίες και υποχωρήσεις . Η αποδοχή αυτής της τακτικής από το λαό είναι επίσης επιτυχής . Ως εάν η πολιτική συνείδηση αυτού του λαού έχει πλήρως εκπορνευθεί και αποδέχεται πλέον αγόγγυστα τις επιλογές των πατρόνων του.

Η αλήθεια είναι πως ο κυπριακός ελληνισμός αντέδρασε κάποτε σε αυτή τη τακτική των ενδοτικών και συνεργατών του εχθρού , στην εφαρμογή των μακροπρόθεσμων σχεδίων τους . Ήταν η γενναία εκείνη αντίδραση και αντίσταση του Διγενή και της ΕΟΚΑ Β . Τιμή και δόξα σε όσους ακολούθησαν τα λάβαρα της ΕΟΚΑ Β .Θα περάσουν στην ιστορία ως οι γενναίοι υπερασπιστές της ελληνικότητας της Κύπρου.

Σήμερα μια παγερή σιγή σκεπάζει τον ουρανό της πατρίδος .

Αντίσταση καμιά στις μεθοδεύσεις των κρατούντων . Ο κυπριακός λαός σαν να ζει σε άλλο κόσμο , αδιαφορεί για ότι διαδραματίζεται εις βάρος του , έχασε πια το σθένος του , κουράστηκε και περιμένει άψυχος και μοιρολάτρης τους καινούριους αφέντες που θα τον ρίξουν στα πεζοδρόμια του εξευτελισμού . Τούτη η πατρίδα δεν κινδυνεύει μόνο από τους άθλιους ηγέτες της , κινδυνεύει και από τον ίδιο το λαό της. Κάτω από τη πολιτική της επανένωσης κρύβεται η άρνηση του αγώνα , η παραίτηση , η αυτοαναίρεση της εθνικής μας ταυτότητας .

Εσχάτη ελπίδα είναι τα ζώπυρα που σιγοκαίνε μέσα στη στάχτη ενός νεκρού λαού . Οι λίγοι απροσκύνητοι έλληνες που είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν για την ελληνικότητα της γης μας . Από τα ζώπυρα τούτα , υπάρχει η ελπίδα να ανάψει η φλόγα στη λαϊκή ψυχή και να αντηχήσουν πάλι , οι σάλπιγγες της εφόδου .

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΟΚΑ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ .