Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΑΚΕΛ : Η ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ

Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ κ. Άντρος Κυπριανού δήλωσε προχθές , πως αν πάρουμε πίσω την προσφορά που κάναμε στους τούρκους για παραμονή πενήντα χιλιάδων εποίκων και εκ περιτροπής προεδρία θα χάσουμε την αξιοπιστία μας στη διεθνή κοινότητα .

Για ποια αξιοπιστία μας μιλάτε ελεεινοί ανθέλληνες κομμουνιστές του ΑΚΕΛ ; Κριτήριο των θέσεων μας κ Κυπριανού δεν είναι καμιά αξιοπιστία προς κανένα , αλλά μια και μόνη αρχή : Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ .

Αρπάξατε την ευκαιρία τώρα που είστε στη κυβέρνηση να αφελληνίσετε τη Κύπρο με περισσή προπέτεια , αυταρχικότητα και προκλητικότητα . Νομίζετε πως η δύναμη της εξουσίας είναι η υπέρτατη δύναμη σε αυτό το τόπο . Πλανάστε πλάνην οικτράν . Υπέρτατη εξουσία σε αυτό το τόπο είναι Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ και η αποφασιστικότητα μας να μην επιτρέψουμε σε κανένα να παραδώσει τα ιερά χώματα της πατρίδος στους κατακτητές .

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας , επιτελείς του ΑΚΕΛ. Τούτος ο τόπος δεν είναι ανοχύρωτος . Φρουρείται από τα κόκαλα των ηρώων που είναι θαμμένα στα χώματα του , φρουρείται από την άπαρτη , την απροσκύνητη ψυχή των ελλήνων που θα τους βρείτε σύντομα μπροστά σας , πολέμιους της υποχωρητικότητας και του ξεπουλήματος της πατρίδος .

Στη σύγκρουση τούτη που σεις προετοιμάζετε , έχετε μαζί σας συνοδοιπόρους , τους τουρκοπροσκυνημένους του ΔΗ.ΣΥ. και κάποιους καρεκλοκένταυρους του ΔΗ.ΚΟ και της ΕΔΕΚ .

Στο πλευρό σας θα βρίσκεται και ο αρχιεπίσκοπος , του οποίου οι τελευταίες δηλώσεις θυμίζουν τη αισχρή συμπεριφορά των καλογέρων την ώρα που οι τούρκοι περικύκλωναν την Κωνσταντινούπολη . Για ποια βιώσιμη λύση μιλάτε αρχιεπίσκοπε ; Ξεκαθαρίστε τις απόψεις σας , μη συνεχίσετε το προδοτικό δρόμο του Μακαρίου . Γιατί πρέπει να ξέρετε πως και η δική σας εξουσία δεν είναι αδιαμφισβήτητη . Πάνω από την εκκλησία και κάθε θρησκεία , είναι η ελευθερία της πατρίδος , η ελευθερία των ελλήνων . Σε αυτή την ελευθερία χρωστάτε την ύπαρξη σας και τα μεγαλεία σας . Χωρίς αυτή δεν είστε τίποτα . Οι έλληνες δεν ξαναγίνονται ραγιάδες , δεν ξανασκύβουν κάτω από τα σκήπτρα σας και τους θρόνους των αγάδων .

Απέναντι στις δυνάμεις της συνδιαλλαγής και της παράδοσης της γης μας δεν θα βρίσκεται μια αριθμητική δύναμη κ. Κυπριανού , προβλέψιμη και χαλιναγωγήσιμη .

Απέναντι σας θα βρίσκεται η απρόβλεπτη , η εκρηκτική , η αδάμαστη , ατρόμητη και φλογώδης , ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .

Τη πολιτική του εφικτού που ο τουρκοπροσκυνημένος Μακάριος επέβαλε σε αυτό το τόπο , σεις τη μετατρέψατε , ακολουθώντας τον ολισθηρό κατήφορο της ανθελληνικής πολιτικής του , σε πολιτική εκπόρνευσης της πατρίδος μας .

Κάτω τα χέρια από τη πατρίδα μας , γραικύλοι και τουρκοπροσκυνημένοι .

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ