Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΚΕΛΙΚΗΣ ΛΕΠΡΑΣ

Νέα συντονισμένη πολιτική επίθεση ετοιμάζει το ΑΚΕΛ , εναντίον της εθνικής ενωτικής παράταξης .

Η πρόταση του κόμματος αυτού προς τον ομοϊδεάτη τους πρόεδρο της δημοκρατίας κ. Χριστόφια αναφέρεται στην ίδρυση Συμβουλίου διατήρησης ιστορικής μνήμης (ΣΥ.Δ.Ι.Μ.) το οποίο συμβούλιο θα χρηματοδοτείται από τους φόρους του λαού (ετήσια κρατική χορηγία ) και θα συντονίσει ένα ολοκληρωτικό πόλεμο κατά της παράταξης μας κινητοποιώντας , από μαθητές νηπιαγωγείου μέχρι γηραλέους μισθοφόρους της Ζυριχικής τυραννίας .

Το ακελικό μίσος , έκφραση της λεπρώδους κομμουνιστικής ιδεολογίας που βασανίζει ακόμα το μυαλό των στελεχών αυτού του κόμματος , θα περάσει στο λαό περιτυλιγμένο μέσα από « διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες , με εκδόσεις βιβλίων , περιοδικών , τιμητικές εκδηλώσεις για αντιστασιακούς , δημοσιεύσεις στο τύπο , ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές , ταινίες για αντιστασιακούς , ανέγερση μνημείων , μουσείων αντίστασης , διοργανώσεις διαγωνισμών λογοτεχνίας , θεάτρου , ζωγραφικής , μουσικής , διοργανώσεις συνεδρίων και σεμιναρίων , εκδόσεις ημερολογίων , γραμματοσήμων , φωτογραφιών » και άλλων συναφών παραστάσεων .

Δεν διευκρινίζεται εάν στο πογκρόμ τούτο θα συμμετέχουν και οι φαμίλιες των προδοτών της ΕΟΚΑ και εάν στα μνημεία που θα ανεγερθούν θα στηθεί και το μνημείο του κουκουλοφόρου προδότη των αγωνιστών της ΕΟΚΑ για να συμπληρώσει το μνημείο που στήθηκε στα κατεχόμενα για τους εκτελεσθέντες φονιάδες , βασανιστές και δημίους του ελληνικού λαού της Κύπρου .

Η υλοποίηση αυτής της κατάπτυστης πρότασης συντήρησης του μίσους θα καταστήσει το κράτος , όργανο προπαγάνδας του ΑΚΕΛ και επιβολής των πολιτικών του σχεδίων .

Δεν γνωρίζουμε πια θα είναι η θέση της συμπολίτευσης και συμπολιτευομένης «αντιπολίτευσης». Περιμένουμε να δούμε εάν έχει απομείνει σε αυτό το τόπο ίχνος ευθύνης , πολιτικής ευθυκρισίας και σοβαρότητος .

Η θέση του ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ σε αυτή την επερχόμενη λαίλαπα είναι δεδομένη .Θα δώσουμε ανυποχώρητο αγώνα για μια πραγματική λαϊκή συμφιλίωση και ενότητα που θα βασίζεται στην αλήθεια και όχι στα ψέματα των κρατούντων .

Θα υπερασπισθούμε του λαϊκού αισθήματος που αντιπροσώπευε η ΕΟΚΑ Β και της ιστορικής αναγκαιότητας που υπαγόρευσε την ανάδυση της στην ιστορία μας .

Θα καταγγείλουμε τη βία που ασκήθηκε στην ενωτική παράταξη και θα ξεσκεπάσουμε την ατιμία του Ζυριχικού καθεστώτος .

Θα τιμήσουμε και εμείς τους γενναίους αγωνιστές της ΕΟΚΑ Β που έμειναν πιστοί στις ιδέες τους , που βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν από το Μακαριακό παρακράτος .

Θα αντισταθούμε στην πνευματική βία του ΑΚΕΛ μέχρι να ξεσκεπάσουμε τα σάπια θεμέλια της τωρινής πολιτικής της υποχώρησης και της παράδοσης της γης μας στους τούρκους .

Επιτελείς του ΑΚΕΛ , η τακτική της απώθησης της εθνικής παράταξης που ακολουθείτε από το 1974 προκειμένου να μείνετε ανενόχλητοι στα σχέδια σας , δεν θα περάσει .

Οι έλληνες εθνικιστές στέκονται απέναντι σας .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ .