Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ο Αναστασιάδης παραδίδει την Κερύνεια στους κατακτητές

Σύμφωνα με δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδος , ο Αναστασιάδης παρέδωσε χάρτη που ορίζει τις εδαφικές παραχωρήσεις προς τους τούρκους κατακτητές και τους ¨τουρκοκύπριους” πράκτορες του τουρκικού επεκτατισμού.
Εκείνο που ΄έχουμε να πούμε, εμείς οι Έλληνες εθνικοκοινωνιστές , στον Αναστασιάδη , είναι πως η γη της πατρίδος και συγκεκριμένα η Κερύνεια που παραδίδει στους τούρκους δεν είναι αμπελοχώραφο του πατέρα του για να το μεταβιβάσει στους κατακτητές.

Εμείς δεν θα αποδεχτούμε την παραχώρηση ούτε μιας χούφτας γης στους κατακτητές διότι θεωρούμε πως ούτε η βία της εισβολής και κατοχής μπορεί να δημιουργήσει δίκαιο ούτε η προδοσία υπό την μορφή συμφωνίας με τους κατακτητές ακόμα και αν σε αυτή την συμφωνία συναινεί η πλειοψηφία του λαού.
Τίποτα από όλα αυτά δεν μπορεί να αναιρέσει το πρωτογενές δίκαιο της ιστορίας που λέει ότι η Κύπρος είναι ελληνική και αποτελεί επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας .
Ακόμα και η ελάχιστη μειοψηφία έχει δικαίωμα εκ του πρωτογενούς δικαίου να αρνηθεί κάθε συμφωνία που θα γίνει μεταξύ των προδοτών και των κατακτητών και να διεκδικήσει με κάθε τρόπο την κατάργηση της είτε να ενεργήσει προς την αποτροπή της.
Καμιά ανοχή στους κατακτητές και τους προδότες.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ