Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΟΧΙ στους σχεδιασμούς των Αμερικανών


Αν η Κύπρος υποταχθεί στην στρατηγική των Αμερικανών αναφορικά με την Ανατολική Μεσόγειο , όπου θέλουν μια Τουρκία κέντρο οικονομικών επενδύσεων και απορρόφησης ενεργείας τότε με μαθηματική ακρίβεια θα μετατραπεί σε επαρχία της Τουρκίας και θα υποστεί ολοκληρωτικό εκτουρκισμό.

Η στρατηγική Αναστασιάδη εξυπηρετεί δυστυχώς αυτούς τους σχεδιασμούς από τους οποίους δεν θα επωφεληθεί ούτε η ολιγαρχία της Κύπρου, διότι απλούστατα θα την εξαφανίσουν οι τούρκοι και οι ξένοι τραπεζίτες που ήδη άρχισαν να παίρνουν στα χέρια τους τις κυπριακές τράπεζες .
Η μόνη επιλογή για να σωθεί η πατρίδα είναι η συμμαχία με την Ρωσία και ενδεχομένως με την Κίνα καθώς και η σθεναρή άρνηση της Κύπρου να εξυπηρετήσει τις ενεργειακές ανάγκες της Τουρκίας.
Από την Ευρωπαϊκή Ένωση που έχει εξελιχθεί σε ένωση τοκογλύφων , όχι μόνο δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι θετικό αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την εισβολή εβραϊκών κεφαλαίων και πλήρους ελέγχου της κυπριακής οικονομίας , υπό την ομπρέλα της Ε.Ε..
Από την Ελλάδα επίσης η Κύπρος δεν μπορεί να περιμένει ουσιαστική στήριξη όσο αυτή είναι μέλος του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και υποχείριο προδοτικών κυβερνήσεων ελεγχόμενων από τον σιωνισμό.
Η Κύπρος για να αντλήσει δύναμη από την Ελλάδα οφείλει να ενισχύσει με κάθε μέσον εθνικοεπαναστατικές δυνάμεις που θα δράσουν ανατρεπτικά κατά των δοσίλογων κυβερνήσεων. Μαζί με τον ελληνικό λαό ενάντια στο πολιτικό ελλαδικό κατεστημένο.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ