Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Η εκδίκηση των «κουρεμένων»


Το κούρεμα των ανασφάλιστων καταθέσεων που αποδέχθηκε ή κατά άλλους πρότεινε ο Νίκος Αναστασιάδης προκειμένου να εξυπηρετήσει το ληστρικό τραπεζικό σύστημα ,  δεν είναι μια υπόθεση που έλαβε τέλος .
Τώρα περνά στη φάση που οι κουρεμένοι καταθέτες αφού έγιναν μέτοχοι των τραπεζών θα διεκδικήσουν πίσω τα λεφτά τους αρπάζοντας από το λαιμό τους χρεώστες των τραπεζών και μάλιστα τους οικογενειάρχες και μικρομεσαίους επιχειρηματίες που σε ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΡΙΣΗΣ αδυνατούν να πληρώνουν τις δόσεις του δανείου τους.

Οι ξένοι και ντόπιοι κουρεμένοι και νέοι μέτοχοι των τραπεζών θα ανοίξουν πόλεμο στην υπόλοιπη κοινωνία που χρωστά στους τραπεζίτες , ενώ το αστικό κράτος , αυτό το ψυχρό τέρας της ολιγαρχίας , θα υποβοηθήσει  στην αρπαγή και καταλήστευση των περιουσιών των ανυπεράσπιστων πολιτών  ενεργοποιώντας τις ανελέητες δυνάμεις καταστολής και της αστικής στυγερής «δικαιοσύνης» του.
Ούτως εξελισσομένων των πραγμάτων , εμείς οι αριστεροί εθνικιστές – εθνικοκοινωνιστές θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο την φτωχολογιά και τους έλληνες συμπολίτες μας που θα κινδυνεύουν να κατασπαραχθούν από τους ξένους αλλά και ντόπιους νέους μέτοχους του ληστρικού τραπεζικού συστήματος.  
Σε αυτή τη πολυδιασπασμένη  κοινωνία του καπιταλισμού αντιτάσσουμε την ριζική λαϊκή αναθέσμιση και την εθνικοκοινωνική συνοχή .
Κάτω η τραπεζοκρατία.
Κανένας συμβιβασμός με την αστική «δημοκρατία».

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ