Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ο Αναστασιάδης καλωσορίζει «επενδυτική» εισβολή Αμερικανών στη Κύπρο


Η  κυβέρνηση Αναστασιάδη την ώρα που οι αμερικανοί ετοιμάζονται να κτυπήσουν τη Συρία , συνεχίζει το έργο της παράδοσης της Κύπρου στους εβραίους και αμερικανούς τόσο στο τομέα της ασφάλειας όσο και των λεγομένων επενδύσεων στο τομέα της ενέργειας .
Η  διάλυση και καταλήστευση της κοινωνικής οικονομίας από τους τραπεζίτες και η καταστροφή της δυνατότητας εκμετάλλευσης του εθνικού μας πλούτου με ίδια κοινωνικά  κεφάλαια προλείανε το έδαφος για την «επενδυτική εισβολή» των εβραίων και αμερικανών.

Η  κατάσταση αυτή θα οδηγήσει αναγκαστικά την κυβέρνηση Αναστασιάδη , υπό το κράτος οικονομικής εξάρτησης , σε νέες μειοδοσίες στο εθνικό θέμα και στην εξωτερική μας πολιτική που ήδη άρχισαν να εμφαίνονται με το σχέδιο ανοίγματος της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου με ανταλλάγματα προς το κατοχικό μόρφωμα.
Η οικονομική κρίση διασυνδέθηκε στη πράξη με  την  εξωτερική πολιτική και με το εθνικό θέμα και καμιά δήλωση δεν πείθει περί του αντιθέτου.
Ο Αναστασιάδης έθεσε υπεράνω όλων τα συμφέροντα της τραπεζοκρατίας – ολιγαρχίας προσπαθώντας να δημιουργήσει κανάλια συναίνεσης και αποδοχής στα λαϊκά στρώματα μέσα από τον κομματικό μηχανισμό του ΔΗ.ΣΥ κατά μίμηση των ομάδων επαγρύπνησης που είχε η κυβέρνηση Χριστόφια και το ΑΚΕΛ.
Η απάντηση σε όλα αυτά είναι η εθνικιστική αντίσταση στα σχέδια της ολιγαρχίας και των πολιτικών εκφραστών της. 

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ