Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Ισαάκ και Σολωμού δεν σας ξεχνούμε


 Μέλη του Ε.ΔΗ.Κ. , μνήμονες της θυσίας του Σολωμού Σολωμού στις 14 Αυγούστου 1996 , έδωσαν σήμερα το παρόν τους στον ιερό χώρο των τάφων των  ηρώων Ισαάκ και Σολωμού. 

Ενώπιον των μνημάτων τους ο πρόεδρος του ΕΔΗΚ Λουκάς Σταύρου εκφώνησε σύντομο λόγο όπου αναφέρθηκε στους ήρωες που με την θυσία τους αναζωπύρωσαν την φλόγα της μνήμης της σκλαβωμένης πατρίδος και όπως πέρασαν τότε το δρόμο της λήθης , της αδιαφορίας , της παραίτησης για να υψωθούν στον ουρανό , έτσι και πάλιν θα σταθούν μπροστάρηδες και σημαιοφόροι της στρατιάς της εφόδου και της απελευθέρωσης.
Αναφέρθηκε επίσης στους προδότες που κυβερνούν τη πατρίδα και απεργάζονται τουρκοσυνεταιριστικά σχέδια αφενός και αφετέρου ανοίγουν τις πύλες στην πολύμορφη επέκταση του Ισραήλ στον εθνικό μας χώρο τονίζοντας στη συνέχεια πως για την απελευθέρωση της Κύπρου και την εθνική αποκατάσταση της απαιτείται ΠΟΛΥΜΈΤΩΠΟΣ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΓΏΝΑΣ ενάντια στο προδοτικό και ληστρικό ολιγαρχικό κατεστημένο , ενάντια στους τούρκους και άγγλους κατακτητές , ενάντια στη νέα κατοχή των εβραίων που άρχισε ήδη να ριζώνει στη γη μας.

Στη συνέχεια κατατέθηκε στεφάνι στο χώρο όπου έπεσε από τις σφαίρες των κτηνοτούρκων κατακτητών ο ήρωας Σολωμού Σολωμός.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ