Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ


Μεγάλη απάτη εις βάρος του λαού απεργάζεται η τραπεζοκρατία στο τομέα  του Συνεργατισμού .
Το κράτος ενώ χρωστά στο Συνεργατισμό 2 δις ,  δίνει κάπου 1,5 δις για ανακεφαλαιοποίηση και τον κάνει ιδιοκτησία του .
Όντας ιδιοκτήτης το κράτος  , «εξυγιαίνει» κατά την ορολογία της πολιτικής ατιμίας το Συνεργατισμό  «αποζημιώνοντας»  από τους φόρους του λαού , τους υπαλλήλους που θα αποχωρήσουν στο πλαίσιο της μείωσης των εξόδων που περιλαμβάνει και κλείσιμο καταστημάτων.

Αφού λοιπόν ο κυπριακός λαός πληρώσει την «εξυγίανση» του Συνεργατισμού τότε οι μεγαλομέτοχοι της ληστρικής ολιγαρχίας θα ξαναγίνουν ιδιοκτήτες για να συνεχίσουν ανενόχλητοι τον φαύλο κύκλο της δανειοδότησης του κράτους που στηρίζεται στην φορολόγηση του λαού.
Με λίγα λόγια οι πολιτικοί συνεργούν και στο τσιφλίκι του Συνεργατισμού ,  στην καταλήστευση του λαού από την ολιγαρχία.
Η λύση δεν είναι να βλέπουμε τα πράγματα και να τα περιγράφουμε αλλά να τα ανατρέψουμε προς όφελος του λαού και των παραγωγικών του δυνάμεων.
Εμείς ως εθνικοκοινωνιστές από την θέση μάχης της επαναστατικής εθνικιστικής αριστεράς έχουμε πρόταση ξεκάθαρη :
Να καταργηθεί το παρόν ληστρικό τραπεζικό σύστημα και η τραπεζοκρατία και να αντικατασταθούν με ένα κρατικό σύστημα παραγωγικής ,  μη τοκογλυφικής ανακύκλησης του εθνικού χρήματος στα πλαίσια μιας πραγματικής δημοκρατίας όπου θα έχουν λόγο στην εξουσία οι παραγωγικές ενώσεις και οι τοπικές κοινότητες στη βάση της λαϊκής συνέλευσης και της πυραμιδωτής ανακλητής αντιπροσώπευσης.
Μπροστά στο ληστρικό και τυραννικό σύστημα της τραπεζοκρατίας και του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού, αντιτάσσουμε το όραμα της εθνικοκοινωνικής πολιτείας  και δεν προτάσσουμε κενά συνθήματα και προτάσεις δήθεν βελτίωσης του παρόντος συστήματος που στην ουσία συνιστούν συγκαλυμμένη συναίνεση στην τυραννία της ολιγαρχίας.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ