Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Όχι στη χρήση των αγγλικών βάσεων κατά της Συρίας

Καλούμε την φιλοσιωνιστική κυβέρνηση Αναστασιάδη να αναλογιστεί τις ευθύνες της έναντι του κυπριακού λαού και να θέσει αυτές υπεράνω των ολιγαρχικών και σιωνιστικών συμφερόντων που υπηρετεί , ώστε να μην επιτρέψει στα εν Κύπρω αγγλικά κατοχικά στρατεύματα που εδρεύουν στις βάσεις , να χρησιμοποιήσουν αυτές ως ορμητήριο κατά της Συρίας και της νομίμου κυβερνήσεως της , στην επικείμενη επίθεση που ετοιμάζουν οι σιωνιστικές δυνάμεις.

Η εμπλοκή των αγγλικών βάσεων θέτει σε άμεσο κίνδυνο τον κυπριακό λαό διότι εμπλέκει το χώρο της Κύπρου στο πεδίο της πολεμικής σύγκρουσης , προσδένει την Κύπρο στο άρμα του σιωνισμού και καταστρέφει ανεπανόρθωτα τις φιλικές σχέσεις της Κύπρου με τον αραβικό κόσμο.
Επίσης θα θέλαμε να προειδοποιήσουμε και τους άγγλους κατακτητές πως μια τέτοια εξέλιξη που θα ενέπλεκε την Κύπρο στο πεδίο της σύγκρουσης , θα έχει να αντιμετωπίσει την οργή των εθνικιστικών δυνάμεων σε όλη την εθνική επικράτεια.
Εγγλεζάκια καθίστε φρόνημα μέχρι να παραδώσετε τις βάσεις στη πατρίδα μας και να πάτε στο διάβολο. 
Έξω οι αγγλικές βάσεις από την Κύπρο . 

υ/γ : η δήλωση του υπουργού εξωτερικών Κασουλίδη σε σχετική ερώτηση για την ανάμειξη των αγγλικών βάσεων στην επίθεση των σιωνιστών κατά της Συρίας δείχνει ότι η φιλοσιωνιστική κυβέρνηση Αναστασιάδη έχει δώσει το πράσινο φως στους άγγλους να κάνουν ότι θέλουν. 
H απάντηση του Κασουλίδη : Ερωτηθείς για την ενδεχόμενη χρήση των βρετανικών βάσεων και για το κατά πόσο έλαβε κάθετες απαντήσεις από  την Βρετανία, ο κ. Κασουλίδης είπε ότι «δεν θέλω να κάνω οποιαδήποτε σχόλια για σχεδιασμούς άλλων και για κάθετες ή οριζόντιες απαντήσεις»

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ