Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Περισσότερη Ελλάδα στη Κύπρο

Ασκήσεις με το πολεμικό ναυτικό και την αεροπορία διεξάγουν οι τούρκοι στα χωρικά ύδατα της Κύπρου και συγκεκαλυμμένα στη περιοχή του οικοπέδου 12 της κυπριακής ΑΟΖ , απο όπου αναμένεται η πρώτη εξόρυξη του φυσικού αερίου .
Ποια είναι η αντίδραση της κυπριακής κυβέρνησης σε αυτή την τουρκική πρόκληση ;
Παρακολουθούν λένε με τα ραντάρ την άσκηση.
Δυστυχώς έτσι κατάντησαν την Κύπρο οι κρατούντες , το άθλιο και διεφθαρμένο Ζυριχικό κατεστημένο.

Αφόπλισαν την Κύπρο , διέλυσαν την άμυνα της , κατάργησαν το ενιαίο αμυντικό δόγμα για να βρισκόμαστε σήμερα στη κατάπτυστη θέση να παρακολουθούμε με τα κιάλια τα τουρκικά πολεμικά πλοία να αλωνίζουν στην θαλάσσια επικράτεια μας και τα τουρκικά μαχητικά να κινούνται ανεμπόδιστα στον ουρανό μας. .
Κατόπιν τούτου ας μην κοροϊδεύουν το λαό οι κρατούντες ότι τάχα αναβαθμίζεται η εμπιστοσύνη των αγορών προς την Κύπρο , με την εξεύρεση φυσικού αερίου. Αυτή η “εμπιστοσύνη” είναι ανά πάσα στιγμή εκτεθειμένη στις ορέξεις της τουρκίας , να την σπάσει σαν μια φούσκα με το τσίμπημα μιας καρφίτσας.
Εμείς το είπαμε και το ξαναλέμε. Φυσικό αέριο δεν θα εξορύξουμε χωρίς ισχυρή ελληνική άμυνα που να μην εξαρτάται από ξένους.
Αυτό το ξέρουν οι κρατούντες , όμως αφήνουν τα πράγματα να εξελίσσονται έτσι ώστε , μετά το απευθείας εμπόριο Ε.Ε και κατεχομένων , να προχωρήσουν στην συνεκμετάλλευση της κυπριακής ΑΟΖ με τους τούρκους προβάλλοντας ως ανέφικτη κάθε άλλη επιλογή.
Ο πρώτος αφοπλισμός της Κύπρου που έγινε από την χούντα το 1967 , άφησε την Κύπρο ανυπεράσπιστη στην τουρκική εισβολή. Ο τωρινός αφοπλισμός της Κύπρου θα οδηγήσει στην οριστική τουρκοποίηση της.
Σταματήστε Έλληνες να ακούτε τα παχιά λόγια και τις υποσχέσεις των πολιτικών του Ζυριχικού κατεστημένου. Το μέλλον της Κύπρου θα εξαρτηθεί από την παρουσία του ελληνικού στρατού στα χώματα μας , από την παρουσία της ένδοξης πολεμικής ελληνικής αεροπορίας και του θρυλικού ελληνικού πολεμικού ναυτικού.
Περισσότερη Ελλάδα στη Κύπρο. Τούτη είναι η ελπίδα της πατρίδος μας . Τούτο είναι και το σύνθημα μου ως υποψηφίου των προεδρικών εκλογών του 2013.
Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος – ΕΔΗΚ