Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος και φιλοσιωνιστικός αναθεωρητισμός

 Η ακόρεστη δίψα του αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου  για χρήμα και εξουσία , υπαγόρευσε σε αυτόν να προβεί στην ιστορική συμφωνία μεταξύ αυτού και του αρχιραβίνου του Ισραήλ , όπου θεωρεί ως αβάσιμο δόγμα την ευθύνη των Εβραίων για την σταύρωση του Ιησού.
Η εκ μέρους του αρχιεπισκόπου αναθεώρηση του δόγματος αποτελεί δικαίωμα του ως εκφραστής της εκκλησίας της Κύπρου και δεν επιθυμούμε να σχολιάσουμε την θρησκευτική διάσταση της αναθεώρησης αυτής .

Εκείνο που επισημαίνουμε από την άποψη της πολιτικής , είναι την ανοικτή και απροκάλυπτη συνεργασία της εκκλησίας της Κύπρου με τον εβραϊσμό και τον σιωνισμό σε όλα τα επίπεδα .
Το δεδομένο τούτο θέτουμε εις γνώση των Ελλήνων εθνικιστών-εθνικοκοινωνιστών (που ουδεμία σχέση έχουν με τις παραεκκλησιαστικές οργανώσεις της ακροδεξιάς που αυτονομάζονται “εθνικιστικές” ) και καλούμε σε αντίσταση κατά του απεχθώς συσσορευθέντος πλούτου στα χέρια της εκκλησίας , που μετατρέπεται σε πολιτική και πνευματική μάστιγα κατά της κοινωνίας και του ελληνισμού.
Ζητούμε ένα κοσμικό κράτος που δεν θα παραδίδει την παιδεία στα χέρια οιουδήποτε ιερατείου ούτε θα παραχωρεί οικονομικά και άλλα προνόμια σε αυτά , εις βάρος της κοινωνίας των πολιτών .

Τομέας ιδεολογικής διαφώτισης
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ