Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Νέες εξελίξεις στην προδοτική γραμμή επιβολής εμπράγματης λύσης


 Άλλο ένα στέλεχος του ενδοτικού κατεστημένου , ο δήμαρχος Αμμοχώστου Αλέξης Γαλανός , ευθυγραμμίζεται με την γραμμή Τάσσου-Χριστόφια για επιστροφή της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου , με αντάλλαγμα το απευθείας εμπόριο κατεχομένων-Ε.Ε , μέσω του λιμανιού της Αμμοχώστου υπό την εποπτεία δήθεν της Ε.Ε..
Η πρόταση αυτή είναι άλλο ένα βήμα στην πορεία εμπράγματης λύσης που μυστικά και πίσω από το παραπέτασμα των συνομιλιών , το ενδοτικό κατεστημένο επιβάλλει , εκμηδενίζοντας και εξουδετερώνοντας κάθε αντίθετη , προς αυτή την προδοτική πορεία, λαϊκή θέληση.

Με δέλεαρ την επιστροφή της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου , το κατεστημένο θέλει να κλείσει το κυπριακό και να ξεπουλήσει την Κύπρο στους τούρκους κατακτητές.
Η πράξη αυτή , θα επισφραγίσει τη διζωνική και θα ανοίξει το δρόμο για την ολοκλήρωση της ομοσπονδίας υπό οιανδήποτε μορφή , χωρίς να τίθεται θέμα επίσπευσης των διαδικασιών. Προβλέπουμε ότι το επόμενο βήμα θα είναι η συνεκμετάλλευση της κυπριακής ΑΟΖ και η εκατέρωθεν μετατόπιση των στρατευμάτων στο βάθος των δύο “ζωνών”.
 Πρόκειται δηλαδή για εν εξελίξει σχέδιο σταδιακής εφαρμογής του σχεδίου Ανάν .
Εσύ λαέ περίμενε να σου φέρουν σχέδιο για να σηκωθείς από τον καναπέ σου να αντιδράσεις.

Τομέας ιδεολογικής διαφώτισης
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ