Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Τιμή και δόξα στον ήρωα Θεόφιλο Γεωργιάδη

Ο ήρωας Θεόφιλος Γεωργιάδης μας έδειξε με τον αγώνα του πως η ελευθερία της Κύπρου θα έρθει μέσα από κοινούς αγώνες με τους Κούρδους μαχητές και διεκδικητές ενός ελεύθερου κουρδικού κράτους στη γη των πατέρων τους.
Είναι αλληλένδετος ο δικός μας αγώνας για ελευθερία , με την διεθνή εκστρατεία των Ποντίων , των Αρμενίων , των Ασσυρίων , για αναγνώριση της γενοκτονίας που υπέστησαν από τους τούρκους σφαγείς και αποκατάσταση των εθνικών τους δικαιωμάτων .
Ο Θεόφιλος Γεωργιάδης γνώριζε πολύ καλά πως ένας τέτοιος αγώνας στη Κύπρο, είναι αδύνατο να διεξαχθεί , όταν η πατρίδα κυβερνάται από προδότες που είναι έτοιμοι να συνασπιστούν με τους κατακτητές της γης μας , τούρκους και εγγλέζους , για να καταστείλουν και εξουθενώσουν κάθε μορφή απελευθερωτικής δράσης.

Για τούτο όλοι όσοι πιστεύουμε πως ο γη μας θα καθαρίσει από τους κατακτητές της , μόνο με την φλόγα των πολυβόλων , ας δουλέψουμε μέσα από το πολιτικό στίβο για να θέσουμε τις βάσεις αυτού του ένοπλου απελευθερωτικού αγώνα που μας μέλλεται , που ηχεί μέσα στους κτύπους της καρδιάς μας.
Τιμή και δόξα σε σένα Έλληνα πολεμιστή , Θεόφιλε Γεωργιάδη . Είναι μέσα στη μοίρα των Ελλήνων , γραμμένο στο αίμα και στην ιστορία μας , μια μέρα να ακολουθήσουμε τα βήματα σου στην ένοπλη σύγκρουση με τους κατακτητές της γης μας.

 Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα -ΕΔΗΚ