Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Πανεθνική οχύρωση ενάντια στις τουρκικές απειλές

Οι απειλές της Τουρκίας για πρόκληση θερμού επεισοδίου στην περιοχή της κυπριακής ΑΟΖ , με σκοπό να ανακόψει την διαδικασία εξόρυξης του φυσικού αερίου , πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν από τις κυβερνήσεις Κύπρου και Ελλάδος.
Μια κενή και αόριστη επίκληση στη διεθνή νομιμότητα δεν θα αποτρέψει την Τουρκία από την πραγματοποίηση των απειλών της.
Η εξόρυξη του φυσικού αερίου από την κυπριακή ΑΟΖ δεν είναι μια εύκολη υπόθεση .
Είναι καιρός να υπάρξει πανεθνική στρατηγική πάνω σε αυτό ζωτικό για τον ελληνισμό , θέμα .
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα επιμένει στην γραμμή του για:

  • Άμεση ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ. 
  • Ενοποίηση της ελληνικής και της κυπριακής ΑΟΖ. 
  • Ένας ενιαίος ελληνικός στρατός με πανίσχυρο μέτωπο Θράκης-Αιγαίου-Κύπρου. Στρατηγική απελευθέρωσης στο εθνικό θέμα της Κύπρου και κατάθεση στο τραπέζι των εθνικών σχεδιασμών του αξιώματος του ένοπλου απελευθερωτικού αγώνα. 
  • Πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική και εμπλοκή της Ε.Ε και της Ρωσίας στο ευρύτερο χώρο της Ανατολικής Μεσογείου. 
Για την πραγμάτωση αυτών των στόχων απαιτείται αγώνας για απόσειση των ενδοτικών δυνάμεων και στην Ελλάδα και στη Κύπρο.
Το έθνος πρέπει να επίσης να δημιουργήσει θεσμούς ανώτερους των κρατικών οντοτήτων του που να σχεδιάζουν και να κατευθύνουν τα δύο κράτη του ελληνισμού. Τον θεσμό του υπάτου συμβουλίου των Ελλήνων , με την συμμετοχή εκλελεγμένων από το λαό εκπροσώπων , απο τα δύο κράτη , από τον απόδημο και  τον σκλαβωμένο ελληνισμό .
Το έθνος θα ζήσει και θα μεγαλουργήσει εάν εξουδετερώσει τους ενδοτικούς , τους εκμεταλλευτές και τους προδότες και ανακτήσει την λαϊκή και εθνική του κυριαρχία.
Συγχώρεση σε κανένα ένοχο , μπροστά στη λαιμητόμο οργή των Ελλήνων.

Γραφείο τύπου και ενημέρωσης
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ