Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ


Οι εξελίξεις στο κυπριακό θα μας φέρουν πολύ σύντομα μπροστά στο τερατούργημα ενός σχεδίου λύσης, που θα τεθεί σε δημοψήφισμα. Δεν έχει σημασία αν θα φτάσουμε εκεί μέσα από την διαδικασία των λεγομένων ενδοκυπριακών συνομιλιών ή μέσα από τις πιέσεις μιας πολυμερούς διάσκεψης. Η κυβέρνηση παραπλανεί το λαό όταν δείχνει πως αντιστέκεται στη διαδικασία της πολυμερούς , προκειμένου να μεταθέσει τη συζήτηση από την ουσία του διαλόγου στην διαδικασία του διαλόγου. Οι ανεπίτρεπτες , απαράδεκτες και άκρως μειοδοτικές υποχωρήσεις της κυβέρνησης Χριστόφια υπό την στήριξη της αντιπολίτευσης , είναι η ουσία του διαλόγου την οποία οι πάντες αποκρύπτουν και συγκαλύπτουν έτσι την υποχώρηση και τη ραγιαδίστικη πολιτική Χριστόφια. Ακόμα και αυτή η ελάσσων αντιπολίτευση , υψώνει κραυγή βδελυρής υποκρισίας αντιτεινόμενη δήθεν σε ένα νέο Μπούρκενστοκ , ενώ εμμένει στη γραμμή της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας που μετεξελίχθηκε σε συνεταιρισμό δύο κρατικών μορφωμάτων ύστερα από την 23η Μαΐου 2008.Θέση την οποία στήριξε και το ΕΥΡΩΚΟ μέχρι το πρόσφατο προεκλογικό μασκάρεμα του, προς εξαπάτηση του εκλογικού σώματος.
Όταν θα φτάσουμε στην κατάθεση του νέου σχεδίου λύσης σε δημοψήφισμα, θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε το θέμα του περιεχόμενου του σχεδίου αλλά και το θέμα της διαδικασίας του δημοψηφίσματος που φαίνεται να κατατείνει στην επανάληψη της προδοσίας του 2004, δηλαδή του διπλού δημοψηφίσματος , του διπλού εκλογικού σώματος με την συμμετοχή των εποίκων. Το πολιτικό κατεστημένο μαζί και με το αντιομοσπονδιακό μέτωπο , θα εστιάσει τη προσοχή του στην συζήτηση επί του περιεχομένου και θα αφήσει να περάσει απαρατήρητο , για άλλη μια φορά , το ζήτημα του διπλού εκλογικού σώματος με την συμμετοχή των εποίκων , ένα ζήτημα που θα νομιμοποιεί όλους τους έποικους και θα καθαγιάζει το έγκλημα του εποικισμού , ενώ θα διαχωρίζει το ενιαίο του νόμιμου κυπριακού λαού σε δύο εκλογικά σώματα δηλαδή σε δύο λαούς. Τότε θα δούμε τους διάφορους προδότες , να περιφέρουν το χρυσό ειδώλιο του Τάσσου Παπαδόπουλου για να στραγγαλίσουν την ελεύθερη κρίση των πολιτών. Ποιοι θα αντισταθούν σε αυτή τη μεθόδευση όταν και αυτό το αντιομοσπονδιακό μέτωπο θα τελεί υπό τον πλήρη έλεγχο του κομματικού και εκκλησιαστικού κατεστημένου ;;;
Το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ θα είναι τότε η μοναδική φωνή της αντίστασης και της αλήθειας , όταν οι διάφοροι εθνικοπροσωπιδοφόροι θα παρελαύνουν με ράσα και πηλίκια μπάτσων και θα στρέφονται ενάντια στον απελευθερωτικό, δημοκρατικό, κοινωνικό εθνικισμό.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ