Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ


Γλωσσική διχοτόμηση προτείνει ο αντιπρόσωπος των κτηνοτούρκων φονιάδων, Ντερβίς Έρογλου. Σύμφωνα πε την πρόταση, που είναι έτοιμοι να καταθέσουν οι τούρκοι κατακτητές στην επικείμενη τριμερή συνάντηση της Γενεύης, “δεν θα μπορούν να εγκαθίστανται στην τουρκική πλευρά όσοι δεν γνωρίζουν την τουρκική γλώσσα και στην ελληνική όσοι δεν γνωρίζουν την ελληνική”. Εκτός αυτού η πρόταση “προβλέπει κυριαρχία για κάθε ένα από τα ιδρυτικά κράτη”, ενώ “διευρύνονται τα δικαιώματα των εγγυητριών χωρών και προτείνεται, να εγγυώνται οι εγγυήτριες χώρες την εδαφική ακεραιότητα και των ιδρυτικών κρατών”. Τέλος η δέσμη προβλέπει “για τα ιδρυτικά κράτη, το δικαίωμα σύναψης συμφωνιών με άλλα κράτη σε όλα τα θέματα τα οποία δεν θα μεταβιβασθούν στο ομόσπονδο κράτος”.(περισσότερα εδώ).
Οι προτάσεις αυτές δεν έχουν καμία σχέση με το δυτικό πολιτισμό ,με το ευρωπαϊκό κεκτημένο , με τις δημοκρατικές αξίες , με τη πολιτισμένη ανθρωπότητα Είναι προτάσεις απερίγραπτης βαρβαρότητας που αν είχαν καθολική ισχύ στην Ευρώπη, δεν θα μπορούσαμε να βγούμε έξω από τα σπίτια μας.
Το περίεργο είναι, πως προέκυψαν τέτοιες προτάσεις ύστερα από την μακρά πορεία των συνομιλιών κυπριακής δήθεν ιδιοκτησίας; Τι άλλαξε ξαφνικά ενώ πήγαιναν όλα καλά , ενώ υπήρχε «συμφωνημένη βάση» που επέτρεπε μειδιάματα και χαριέστατες συνευρέσεις και συνεστιάσεις;
Το ραγιαδίστικο πολιτικό κατεστημένο, μας κρύβει την αλήθεια που δεν είναι άλλη από την συμφωνημένη με τους τούρκους , για μεθοδευμένη μετάβαση από την ομοσπονδία στην συνομοσπονδία. Άλλως δεν εξηγείται η επιμονή των κρατούντων , με την σύμφωνη γνώμη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για συνέχιση του διαλόγου , σε ένα κλίμα αισχρών υποχωρήσεων από τη πλευρά μας και ιταμών απαιτήσεων από την τουρκική πλευρά.
Ξυπνάτε έλληνες , μην αφήνετε διάφορους μελίρρυτους πατριδοκάπηλους να σας παρασύρουν. Ατσαλώστε τις καρδιές σας με οργή και μίσος προς τη τυραννία . Η ώρα της φλογώδους συγκρούσεως πλησιάζει.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ