Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΠΡΟ ΟΙ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥΡΚΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ

Ενώ οι κύπριοι πολίτες με δυσκολία αντιμετωπίζουν την ακρίβεια σε είδη πρώτης ανάγκης σε καύσιμα , σε ηλεκτρικό ρεύμα και άλλες υπηρεσίες , ενώ η ανεργία αυξάνεται , ενώ η παραπαιδεία συντρίβει τα όνειρα κάθε φτωχής οικογένειας για να σπουδάσει τα παιδιά της , ενώ το έλλειμμα του δημοσίου διογκώνεται  , προοιωνίζοντας περαιτέρω ληστρικές επιθέσεις στη τσέπη των φορολογουμένων , ενώ οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι τραπεζίτες θησαυρίζουν , ενώ οι δημόσιοι υπάλληλοι εμφυτεύουν χρυσές  οδοντοστοιχίες βουτώντας τα χέρια τους στους φόρους του λαού , ενώ κάθε ελεεινός υπαλληλίσκος του δημοσίου γυρεύει φακελάκι από τον φτωχό πολίτη για να τον «εξυπηρετήσει , ενώ η διαφθορά ξεχειλίζει σαν βόθρος μέσα στα σαλόνια της πλουτοκρατίας αναδίδοντας την ηθική σήψη , ενώ η πατρίδα παραδίδεται στις ορέξεις των κατακτητών, τούρκων και άγγλων ,ενώ οι εκ μητρογονίας πρόσφυγες δεν αναγνωρίζονται ,  η υπουργός εργασίας κ. Σωτηρούλα Χαραλάμπους ανακοινώνει « την ετοιμότητά του υπουργείου εργασίας να στηρίξει συγκεκριμένα προγράμματα των Δήμων, μέσα από το σχέδιο των κρατικών επιχορηγειών, ώστε να διευκολύνει την ένταξη των κοινοτικών εργαζομένων στο κοινωνικό σύνολο».
Ας σημειωθεί ότι , σύμφωνα με τη καταγγελία του δημάρχου Παραλιμνίου πως  οι λεγόμενοι κοινοτικοί εργάτες δεν είναι όποιοι και όποιοι , αλλά τουρκοβούλγαροι που μας κουβαλήθηκαν και αυτοί στη Κύπρο όχι για να δουλέψουν κάποια περίοδο και έπειτα να επιστρέψουν στη πατρίδα τους αλλά για να ριζώσουν εδώ με την βοήθεια των κρατικών χορηγιών.
Στο μεταξύ τα τουρκοβουλγαρικά αυτά στίφη εκβιάζουν την παραμονή τους στη Κύπρο επιδιδόμενοι σε κάθε είδους αλητεία . Σύμφωνα πάλι με τις καταγγελίες του αξιότιμου δημάρχου Παραλιμνίου κ. Ανδρέα Ευαγγέλου  αντί να επιστρέψουν οι εν λόγω εργάτες στη πατρίδα τους ,  στο τέλος της καλοκαιρινής περιόδου  «Παραμένουν στην περιοχή και αρχίζουν τις κλοπές, ακόμα και τις καταλήψεις εξοχικών κατοικιών, ενώ αρκετοί καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα».
Η  κυπριακή Δημοκρατία έχει δικαίωμα να τους εκδιώξει διότι αποτελούν απειλή για την δημόσια υγεία , την δημόσια ασφάλεια και την εθνική ασφάλεια .
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα στηρίζει τον δήμαρχο Παραλιμνίου και τους αγανακτισμένους κατοίκους της περιοχής και ενώνει τη φωνή του με το αίτημα τους για άμεση αποκατάσταση της τάξεως και απέλαση των ληστρικών τουρκοβουλγαρικών ορδών.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ