Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ

Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα ΕΔΗΚ ξεκινά την προεκλογική του εκστρατεία με την εκδήλωση που θα γίνει στις 27 Οκτωβρίου ώρα 20.00 στο Ξενοδοχείο ΚΑΝΙΚΑ στη Λεμεσό. Κύριος ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος του κόμματος κ. Λουκάς Σταύρου με θέμα "Η πρόταση λύσης του ΕΔΗΚ ενάντια στον ραγιαδισμό".
Καλούμε κάθε Έλληνα πατριώτη που αγωνιά για το μέλλον του Κυπριακού Ελληνισμού, που βλέπει την πατρίδα να σύρεται από το προσκυνημένο κατεστημένο στον όλεθρο και τον αφελληνισμό, να δώσει το παρόν του σε αυτή την εθνικιστική συγκέντρωση ώστε να ακουστεί δυνατή η φωνή μας ενάντια στις μεθοδεύσεις των εχθρών του λαού και της πατρίδος.
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα ΕΔΗΚ κατέρχεται αυτοδύναμο στις βουλευτικές εκλογές του Μαϊου 2011, ως το μόνο κόμμα που έχει να δώσει μια ολοκληρωμένη πρόταση λύσης στα πλαίσια των νέων γεωπολιτικών δεδομένων με ένα και μοναδικό σκοπό την απελευθέρωση της γης μας από τους τούρκους και άγγλους κατακτητές.
Στην παρωχημένη, ψυχροπολεμική αντιπαράθεση μεταξύ δεξιάς και αριστεράς, που αποτελούν τις δύο όψεις του ιδίου νομίσματος καθώς και στην αλλοπρόσαλλη πολιτική του κεντρώου χώρου, αντιτάσσουμε την ιδεολογία της Εθνικοδημοκρατίας για μια πατρίδα Ελληνική και ένα κοσμικό λαϊκό κράτος που θα προστατεύσει τα συμφέροντα των παραγωγικών λαϊκών δυνάμεων ενάντια στην ληστρική, παρασιτική πλουτοκρατία.
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΜΙΣΗ-ΕΘΝΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ