Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Η Ε.Ε. ΑΡΝΗΤΑΙ ΤΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ


«Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τις Βρυξέλλες, με τη γνωμάτευση στην οποία έχει καταλήξει, και την οποία αναμένεται να δημοσιοποίηση εντός των ημερών, η Νομική Υπηρεσία της Ευρωβουλής αποφαίνεται ρητώς ότι η Κυπριακή Δημοκρατία έχει ενταχθεί ως σύνολο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ως εκ τούτου τα κατεχόμενα δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν ως τρίτο κράτος και να αναπτύξουν εμπορικές σχέσεις με τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. 
Στη γνωμάτευση αναφέρεται ρητώς ότι για τον κανονισμό που έχει ετοιμάσει η ομάδα του Επιτρόπου για τη Διεύρυνση Στέφαν Φούλε, και προώθηση στην Ευρωβουλή η Κομισιόν, δεν μπορεί να ισχύσει οτιδήποτε άλλο εκτός από το Πρωτόκολλο 10, το οποίο προνοεί σαφώς ότι ευρωπαϊκό έδαφος θεωρείται ολόκληρη η επικράτεια της Κυπριακής Δημοκρατίας, ακόμα και τα εδάφη που δεν ελέγχει λόγω της τουρκικής κατοχής."ΠΗΓΗ

Σε αυτή τη γνωμάτευση δεν διαφαίνεται καμία πρόθεση «εκδίκησης της Ε.Ε» κατά του κυπριακού ελληνισμού όπως δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος της Βουλής κ. Καρογιάν. Να τολμήσει να πει την αλήθεια στο λαό ο κ. Καρογιάν ότι δηλαδή τον λεγόμενο κανονισμό για το απευθείας εμπόριο το προωθούν οι άγγλοι , πάτρωνες των σχεδίων διάλυσης της κυπριακής δημοκρατίας , πάτρωνες και καθοδηγητές του ενδοτικού πολιτικού κατεστημένου .
Τουναντίον η Ε.Ε αναφέρεται σε κατεχόμενο τμήμα της κυπριακής δημοκρατίας , κάτι που έχουν ξεχάσει οι διάφοροι κομματάρχες που στρατεύθηκαν στην υπηρεσία των αγγλοσιωνιστικών συμφερόντων.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση μας δείχνει το δρόμο της διεκδίκησης των κατεχομένων εδαφών της Κυπριακής Δημοκρατίας , ενώ αντίθετα εμείς καταθέσαμε πρόταση για αποδοχή του απευθείας εμπορίου Ε.Ε. –κατεχομένων και άρση όλων των εμποδίων στη πορεία ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε , με αντάλλαγμα την επιστροφή της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου. Αυτό το κάνουν οι κρατούντες για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του λαού και να αποδεχθεί  κυμβάλοις αλαλαγμού τη βδελυρή  υποχώρηση.
Η γνωμάτευση της νομικής επιτροπής του ευρωκοινοβουλίου θα δώσει άλλη μια ευκαιρία στη πλευρά μας να επανατοποθετήσει το πρόβλημα στη βάση της εισβολής και κατοχής και ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ της Κυπριακής Δημοκρατίας στο κατεχόμενο τμήμα της με τη  ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. Για άλλη μια φορά όμως θα διαπιστώσουμε πως η μεγαλύτερη δυστυχία του κυπριακού ελληνισμού είναι το αγγλόδουλο πολιτικό κατεστημένο που μας οδηγεί στη ταπείνωση και τη σκλαβιά.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ