Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Ο ΑΚΕΛΙΚΟΣ ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο δημοσιογράφο κ. Παύλο Μυλωνά , ο γραμματέας του ΑΚΕΛ κ. Άντρος  Κυπριανού δήλωσε ότι ουσία του Ακελικού ευρωσκεπτικισμού είναι η υπεράσπιση της ανεξαρτησίας του έθνους κράτους απέναντι σε μηχανισμούς και συμφέροντα που εναντιώνονται σε αυτή την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία. Τι ωραία λόγια!
Πότε το κόμμα σας και η μαρξιστική ιδεολογία σας σεβάστηκε την αρχή του έθνους και του κράτους που στηρίζεται πάνω στις πραγματικότητες του έθνους κ. Κυπριανού; Τόσο η ιδεολογία σας όσο και η πολιτική πρακτική σας τάσσεται εναντίον του έθνους κράτους , εναντίον της κοινωνίας εκείνης που θέλει να εδράζεται στην αλήθεια του αίματος που αποτελεί τη πεμπτουσία του έθνους. Ο μαρξισμός υπήρξε η πιο σφοδρή εναντίωση στην αρχή του έθνους και στον αγώνα αυτού για διαφύλαξη των παραδόσεων του , του αίματος του , του τρόπου προσέγγισης και ερμηνείας του κόσμου και της βούλησης του για αυτονομία , αυτοθέσμιση και κυριαρχία  επί  της πατρώας αυτού γης.Απο την ιδεολογία σας και τα μαρξιστικά κόμματα κύριε Κυπριανού εκπήγασαν μύριες προδοσίες και διεπράχθησαν άλλα τόσα εγκλήματα κατά του έθνους.
Στις σημερινές περιστάσεις αρνείστε επίσης την αρχή του έθνους στη πράξη .Αρνείστε την αρχή του εθνικού κράτους . Όραμα σας είναι να εγκαινιάσετε ένα κράτος συνεταιριστικό με τους τούρκους κατακτητές  και με τους έποικους, ποδοπατώντας την ιστορική αλήθεια της ελληνικότητας της Κύπρου .Δεν χάνετε ευκαιρία προς τούτο, να πολεμάτε την Ελλάδα παραποιώντας κάθε πραγματικότητα , όπως έπραξε πρόσφατα ο κ. Χριστόφιας εμφανιζόμενος ως θηριώδης ακελικός παρά ως νουνεχής πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας. . Εργάζεστε επίσης με πάθος ώστε να επιτύχετε την ολοκληρωτική απομάκρυνση από τον εθνικό κορμό μέσα από την εφαρμογή της αγγλοσιωνιαστικής ιδέας της αποστρατικοποίησης στα πλαίσια  του τουρκοσυνεταιριστικού κράτους της διζωνικής  δικοινοτικής ομοσπονδίας.  
Κατά συνέπεια ο ευρωσκεπτικισμός σας τάσσεται στην υπηρεσία των αγγλοσιωνιστικών συμφερόντων και όχι στην υπεράσπιση του έθνους κράτους όπως ψευδώς διατείνεστε. Όπως παλιά υπηρετούσατε τα ξένα συμφέροντα που αντιπροσώπευε η σοβιετική ένωση , συμφέροντα που ήθελαν την Κύπρο αποκομμένη από τον εθνικό αυτής κορμό σε πλήρη αρμονία με τα συμφέροντα των άγγλων και των συνεταίρων τους , έτσι και τώρα άλλα οράματα υπηρετείτε και μηδενίζετε οτιδήποτε το εθνικό.  
Εν κατακλείδι, ο ευρωσκεπτικισμός σας υπηρετεί τις δυνάμεις εκείνες που θέλουν μια Ευρώπη ανολοκλήρωτη , ανίσχυρη και ελεγχόμενη. Η ιδεολογία σας και η πρακτική σας κύριε Κυπριανού είναι απλά το αριστερό χέρι των δυνάμεων που κατατυραννούν την Ευρώπη. Η δεξιά είναι το άλλο χέρι αυτών των σκοτεινών δυνάμεων , η άλλη όψη του νομίσματος που εσείς εικονίζεστε .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ