Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Αντώνης Σαμαράς : ο εβραιοπροσκυνημένος διώκτης των ιδεών

Αν και οι συλληφθέντες χρυσαυγίτες αποκηρύσσουν τον εθνικοσοσιαλισμό και κάποιο παρελθόν τους όπου πέρασαν ως διάττοντες αστέρες από την εν λόγω ιδεολογία , το σύστημα επιμένει να προβάλλει την αποκηρυγμένη απο αυτούς ιδεολογία παρά να ασχολείται με την όποια σχέση μπορούν να έχουν ή να μην έχουν με τις κατηγορίες περί ποινικών αδικημάτων που τους προσάπτουν .

Προφανώς γιατί ο κεντρικός στόχος του συστήματος είναι να πλήξει την ιδεολογία του εθνικοσοσιαλισμού που αποτελεί και τον πραγματικό εχθρό του συστήματος , μια ιδεολογία που σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει η ακροδεξιά Χρυσή Αυγή που αντί ιδεολογίας και προγράμματος ανεμίζει τα εμβλήματα και συνθήματα της χούντας .
Στόχος αυτού του πολιτικού θεάτρου είναι να περαστεί , καθ' υπαγόρευση των Εβραίων ,ο λεγόμενος αντιρατσιστικός νόμος ώστε να ποινικοποιηθεί η ιδέα και να περιορισθεί η ελευθερία της έρευνας .
Με αυτό το τρόπο ο δογματισμός ως ορισμός της αλήθειας από τα θρησκευτικά ιερατεία θα επεκταθεί στον ορισμό της ιστορικής και ιδεολογικοπολιτικής αλήθειας από τις πολιτικές συμμορίες και τον σιωνισμό.
Με λίγα λόγια αφού μας πήραν το ψωμί θα σφραγίσουν και το στόμα μας και θα μας γονατίσουν αλυσοδεμένους μπροστά στις “αλήθειες” που θα τις ορίζουν ως τέτοιες οι ελεεινοί θαυματοποιοί του σκοτεινού σπηλαίου.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ