Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ξηλώνεται το τσιφλίκι των κυπριακών αερογραμμών

Ξηλώνεται ένα από τα τσιφλίκια της κομματοκρατικής τυραννίας στο τόπο μας. Πρόκειται για τις κυπριακές αερογραμμές που επιβίωναν αποκλειστικά και μόνο από τους φόρους του λαού.
Την ίδια τύχη ευχόμαστε να έχουν και τα υπόλοιπα τσιφλίκια της κομματοκρατίας , όπως το ΡΙΚ , η CYTA , η ΑΗΚ και άλλα .
Θέση του εθνικοκοινωνικού κόμματος είναι πως τέτοιας φύσεως εταιρείες θα έπρεπε να τροφοδοτούνται από ένα εθνικό ελεγχόμενο χρηματιστήριο λαϊκής συμμετοχής και να λειτουργούν με κριτήρια κοινωνικής κερδοφόρας επιχείρησης. Από την κρατικοδίαιτη επιχείρηση να περάσουμε στην κοινωνική επιχείρηση .

Το κράτος επιβάλλεται να έχει κρατικά μονοπώλια μόνο όταν αφορά φυσικό πλούτο που ανήκει στον λαό , όπως ο ορυκτός πλούτος , τα λιμάνια , τα αεροδρόμια κλπ.
Επίσης σε ορισμένους τομείς μπορούν να λειτουργήσουν κρατικό-κοινωνικές επιχειρήσεις στα πλαίσια της λαϊκής αναδιανομής του πλούτου προς τα φτωχότερα στρώματα μέσα από μια αναλογική φορολόγηση που θα προστατεύει τα χαμηλά εισοδήματα και θα παίρνει τα οφειλόμενα προς την κοινωνία από τα υψηλά εισοδήματα.
Σε κάθε περίπτωση το κράτος πρέπει να φροντίζει για το σύνολο του λαού και κυρίως να εστιάζει την μέριμνα του στα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας.
Ο κύκλος που διέρχεται μέσα από το ληστρικό τραπεζικό σύστημα επείγει να κλείσει δια παντός και ο κοινωνικός πλούτος να ανακυκλώνεται παραγωγικά στη κοινωνία και στον εθνικό χώρο χωρίς την μεσολάβηση της ληστρικής ολιγαρχίας αλλά υπό την μέριμνα του λαϊκού κράτους με την κρατική μη κερδοσκοπική , μη τοκογλυφική τράπεζα που θα ενισχύει την εθνική παραγωγή και το ελεγχόμενο εθνικό χρηματιστήριο πραγματικών αξιών.
Η ιδεολογία του εθνικοκοινωνισμού μπορεί να φέρει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μια πραγματική οικονομική αναγέννηση .
ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ