Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Η μειοδοτική προπαγάνδα των “μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης”

Η μειοδοτική κυβέρνηση Αναστασιάδη προσπαθεί με την “πρόταση για την Αμμόχωστο” να αλλάξει τα δεδομένα στο κυπριακό και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εκ των πραγμάτων αναβάθμιση και αναγνώριση του κατοχικού μορφώματος που θα ανοίξει το δρόμο προς την χαλαρή ομοσπονδία ή συνομοσπονδία.
Αυτή τη μειοδοτική κίνηση που αν εν τέλει πραγματωθεί θα αποτελέσει πράξη εσχάτης προδοσίας η μειοδοτική προπαγάνδα την χαρακτηρίζει ως προσπάθεια κλίματος “οικοδόμησης εμπιστοσύνης”.
Εμπιστοσύνη ποίων προς ποίους ;

Εμπιστοσύνη των σκλάβων προς τους κατακτητές της γης τους ή εμπιστοσύνη των κατακτητών προς τους σκλάβους ότι δεν θα αντιδράσουν επ' ουδενί λόγω στο παρόν και το μέλλον ούτε θα διεκδικήσουν τα δίκαια της ιστορίας τους και τα δικαιώματα που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο όπως το θεμελιώδες δικαίωμα της αυτοδιάθεσης;
Και στις δύο περιπτώσεις η “εμπιστοσύνη” που θα καλλιεργηθεί δεν θα διαφέρει από την ρυπαρή σχέση ανάμεσα στη πόρνη και τον νταβατζή της.
Στην ουσία η μειοδοτική πολιτική Αναστασιάδη είναι πράξη εκπόρνευσης του κυπριακού ελληνισμού.
Καμιά εμπιστοσύνη δεν μπορεί να αναπτυχθεί με παραχώρηση έστω και μιας φούχτας χώματος προς τους κατακτητές .
Η μόνη λύση περνά μέσα από την άμεση άσκηση της αυτοδιάθεσης και την μετάβαση στην πραγματική δημοκρατία που θα προκύψει από την θέσμιση του πρώτου ελεύθερου συντάγματος της κυπριακής δημοκρατίας και θα καταργήσει τις διαιρετικές και ποσοστοτικές λογικές του κατακτητικού Ζυριχικού συντάγματος.
Πάνω σε αυτή την αρχή μπορούμε να χαράξουμε την στρατηγική της απελευθέρωσης.
Για να βαδίσουμε σε αυτό το τίμιο δρόμο του αγώνα επείγει να αποτινάξουμε πρώτα από όλα το Ζυριχικό κατεστημένο και να αναδείξουμε μια εθνική ηγεσία.
Με ηγετίσκους τουρκοπροσκυνημένους και αγγλόδουλους εκβλαστήματα της Ζυριχικής κοπριάς θα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ