Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Το κράτος των προδοτών

Αυτοί που πρόδωσαν τον αγώνα της ΕΟΚΑ , κατασκεύασαν μαζί με τους άγγλους κατακτητές ένα κράτος που να διασφαλίζει τα συμφέροντα της ολιγαρχίας και να παρέχει παχυλούς μισθούς και πριγκιπικά δικαιώματα στους υπηρέτες και μανδαρίνους της , εκμεταλλευόμενοι την εργασία του λαού.
Αυτό το κράτος αφού διέλυσε την παραγωγή και έστησε μιαν εύθραυστη οικονομία πάνω στην αρχή του τραπεζικού κέρδους , καταφεύγει τώρα στα δάνεια και εξαναγκάζει το λαό να υποστεί τα μνημόνια των τοκογλύφων με μοναδικό σκοπό να ορθωθεί ξανά το σύστημα της ληστρικής τραπεζοκρατίας.

Η παραγωγική βάση της κοινωνίας εάν δεν αντισταθεί σε αυτές τις εξελίξεις , εάν παραμείνει υποταγμένη στο πολιτικό κατεστημένο με τα διάφορα κόμματα και αποκόμματα του , θα ολισθαίνει στην εξαθλίωση και εν τέλει θα συναινέσει στο ξεπούλημα της πατρίδος στους κατακτητές της .
Μοναδικός δρόμος εξόδου από την πολύμορφη αυτή κρίση είναι η ριζική αναθέσμιση , η κατάργηση του κράτους της ολιγαρχίας και η ανάδειξη ενός εθνικοκοινωνικού πολιτεύματος που θα θεμελιωθεί πάνω στη αξία της λαϊκής εργασίας και εξουσίας .
Για να βαδίσουμε προς την εθνικοκοινωνική πολιτεία το πρώτο βήμα είναι να άρει ο λαός την εμπιστοσύνη του προς το σύστημα , προς την ολιγαρχία , προς το Ζυριχικό κατεστημένο.
Μόνο μια απειριζόμενη απέχθεια προς την τυραννία τους , ικανή να αφήσει πίσω της ερείπια και στάχτες , μπορεί να ανοίξει προοπτική ελπίδας και προόδου στον κυπριακό ελληνισμό.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ