Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΕΥΡΩΚΟ ΕΞΟΡΜΑ ΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ» ΜΑΣΚΑ

Εν ‘όψει των βουλευτικών εκλογών το ΕΥΡΩΚΟ αλλάζει προσωπείο. Ξαναβάζει τη μάσκα του πατριωτισμού και αρχίζει τον προεκλογικό αγώνα του προς άγρα ψήφων . Στόχος του είναι να εγκλωβίσει διάφορους πατριώτες στις τάξεις του και να φράξει το δρόμο στον ανερχόμενο δημοκρατικό εθνικισμό .Αυτός είναι ο κύριος ρόλος αυτού του αποκόμματος της δεξιάς που απλώνει τα πλοκάμια του στα βόρβορα νερά του κεντρώου χώρου.
Υπενθυμίζουμε ότι το ΕΥΡΩΚΟ είναι ένα κόμμα που κινείται χωρίς ιδεολογικά έρματα , ταγμένο στην υπηρεσία του ενδοτικού κατεστημένου , παίζοντας το πιο βρόμικο ρόλο, δηλαδή την εξαπάτηση των πατριωτικών δυνάμεων που φεύγουν από τον ΔΗΣΥ χωρίς επιστροφή , ένεκεν των μειοδοτικών θέσεων του στο εθνικό θέμα αλλά και των πλουτοκρατικών αντιλήψεων του. Σε αυτό το φαινόμενο απώλειας ψηφοφόρων του συστήματος , το ΕΥΡΩΚΟ λειτουργεί ως ένα ανάχωμα , ως ένα φράγμα του ενδοτισμού.
Το ΕΥΡΩΚΟ είναι το κόμμα που στήριξε το κατεστημένο στις κεντρικές επιλογές του και κυρίως στη κατεύθυνση της αποστρατικοποίησης αφενός και παραμονής των αγγλικών βάσεων αφετέρου. Μια κατεύθυνση που εξυπηρετεί πλήρως τα αγγλοσιωνιστικά συμφέροντα την οποία επικύρωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του και ο βουλευτής και αντιπρόεδρος του ,κ . Νίκος Κουτσού.
Το πολιτικό μαγειρείο του ΕΥΡΩΚΟ ας ξεκαθαρίσει τι εννοεί με τον όρο ευρωπαϊκή λύση και πως συνδυάζει αυτό τον όρο με την «τουρκοκυπριακή διοίκηση στο βορρά». Να μας πουν επίσης πως εναρμονίζεται με την ευρωπαϊκή λύση η θέση της αποστρατικοποίησης και της παραμονής των άγγλων κατακτητών στις βάσεις που άρπαξαν με το κατοχικό σύνταγμα της Ζυρίχης.
Επιτέλους ας καταλάβουν οι διάφοροι υπηρέτες των αγγλοσιωνιστικών συμφερόντων πως η απαλλαγή της Κύπρου από τη διπλή κατοχή , των τούρκων και των άγγλων είναι αλληλένδετη με το δικαίωμα του κυπριακού λαού να θεσμίσει το ΠΡΩΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δυνάμει του οποίου, η μια και μόνη κυριαρχία της υπάρχουσας κυπριακής δημοκρατίας θα επικρατήσει. Ούτε μια χούφτα γης δεν παραχωρούμε σε ξένη κυριαρχία ή διοίκηση. Μια κυριαρχία , μια διοίκηση , μια ελεύθερη ελληνική Κύπρος εντός της οποίας κάθε μειονότητα οφείλει σεβασμό στον εθνικό χαρακτήρα του κράτους , ώστε ως αντίδωρο να χαίρει των μειονοτικών δικαιωμάτων της. Κάθε προσπάθεια απόσχισης ισοδυναμεί με απώλεια του δικαιώματος του πολίτη. Ως εκ τούτου η μουσουλμανική «τουρκοκυπριακή» μειονότητα καλείται να επιλέξει το δρόμο της. Ή θα ακολουθήσει τη νομιμότητα της κυπριακής δημοκρατίας ή θα συνταχθεί πλήρως με τις δυνάμεις εισβολής και κατοχής και θα χάσει όλα της τα δικαιώματα.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ