Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Η ΛΥΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Χριστόφιας σε πρόσφατες δηλώσεις του ενώπιον του Βρετανού πρέσβη Μάθιου Κιντ, δήλωσε ότι το θέμα των αγγλικών βάσεων δεν πρόκειται να τεθεί παρά μόνο μετά από τη "λύση" του Κυπριακού και κατόπιν συνεννόησης με την Μεγάλη Βρετανία. Τόνισε μάλιστα ότι αυτό δεν θα γίνει ούτε στην δική του θητεία ούτε στην επόμενη. Με λίγα λόγια η "λύση" Χριστόφια θα επιβάλλει την αποστρατικοποίηση χωρίς να περιλαμβάνει τις Αγγλικές βάσεις. Δέχεται δηλαδή ότι ο μοναδικός στρατός που θα παραμείνει στον τόπο θα είναι ο Αγγλικός στρατός των βάσεων, ο οποίος σύμφωνα με τις υπάρχουσες συμφωνίες θα έχει το δικαίωμα να κινείται ελεύθερα σε όλη την επικράτεια της Κύπρου. Τούτο σημαίνει πως η Κύπρος θα παραδοθεί στην κυριαρχία του αγγλικού στρατού.
Λαμβάνοντας όμως υπ΄όψη ότι οι αγγλικές βάσεις στον τόπο μας αποτελούν τον καλύτερο συνεργάτη του Ισραήλ σε όλα τα πεδία, είναι βέβαιο ότι θα μετατρέψουν την Κύπρο σε αμυντική ενδοχώρα του Ισραήλ. Γεγονός που θα κάνει πιο αισθητή την ισραηλινή παρουσία στην πατρίδα μας.
Στη συνέχεια των δηλώσεων του πρόσθεσε ότι η Βρετανία είναι συνέταιρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στην κυριαρχία της Κύπρου. Είναι αλήθεια ότι η Μεγάλη Βρετανία με τις συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου και το πρώτο κατακτητικό σύνταγμα που επέβαλλε στο λαό μας, εξασφάλισε την κυριαρχία στον χώρο των αγγλικών βάσεων. Τούτο όμως δεν έχει καμία σχέση με τον όρο που εισάγει ο πρόεδρος Χριστόφιας περί συνεταιριστικής κυριαρχίας της Κύπρου.
Αποδεικνύεται ξεκάθαρα ποιοι βρίσκονται πίσω από την "λύση" που ο κ. Χριστόφιας επιδιώκει και ποίοι τελικά θα επωφεληθούν από αυτή. Ο αφελληνισμός της Κύπρου για πρώτη φορά στην ιστορία της θα επιβληθεί με την υπογραφή του Κυπριακού λαού αν κάνει το λάθος να αποδεχτεί την λύση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας και της αποστρατικοποίησης.
Το φόβητρο της αγχόνης θα επανέλθει στον γαλανό ουρανό της πατρίδος.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ