Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΝΕΙΟ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΣΟΥ


"Απομάκρυνση από τον στόχο της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας και ..καλλιέργεια πολιτικής κουλτούρας προς την ορθόδοξη ομοσπονδία" ζητά τώρα ο Νίκος Κουτσού.Τι εννοεί με τον νέο αυτό όρο ο κ. Κουτσού δεν ξεκαθαρίζει .Εκείνο που είναι ξεκάθαρο στη δήλωση του κ. Κουτσού είναι η αποδοχή της αποστρατικοποίησης.
Τούτο σημαίνει πως όποιο και να είναι το περιεχόμενο της ορθόδοξης ομοσπονδίας θα στηθεί πάνω στην άρνηση και κατάργηση του δικαιώματος της Κυπριακής Δημοκρατίας και του κυπριακού ελληνισμού να διαθέτει στρατό , αμυντικές σχέσεις με την Ε.Ε και με την Ελλάδα.
Οι συνέπειες αυτής της κατάστασης θα είναι ολέθριες . Αρκεί μόνο να εξετάσουμε δύο παραμέτρους.
Πρώτη παράμετρος: εκμηδενίζουμε τη δυνατότητα κυριαρχίας και άμυνας μας στην εδαφική μας επικράτεια σε περίπτωση οιασδήποτε ξένης επιβουλής και κυρίως "ειρηνικής" εισβολής και προέλασης τούρκων εποίκων . Αδυναμία αποτροπής οιασδήποτε προσπάθειας ανατροπής της τάξης και επικράτησης του χάους.
Δεύτερη παράμετρος : Μηδενική δυνατότητα άσκησης κυριαρχίας στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) η οποία προσελκύει το ενδιαφέρον όλων για τον φυσικό της πλούτο. Χωρίς στρατιωτική ισχύ και υπεροχή στη περιοχή θα αναγκαστούμε εάν πρώτα αντιμετωπίσουμε επιτυχώς τη διάλυση του πολιτικο-κοινωνικού σώματος , να καταφύγουμε στην υποστήριξη άλλων δυνάμεων που δεν θα είναι άλλοι απο τους άγγλους και τους Εβραίους δεδομένης της οριστικής απομάκρυνσης της Ελλάδος απο τη περιοχή.
Συνεπώς η ανάλυση των συνθηκών που εισάγει η αποστρατικοποίηση ως και των ολεθρίων εξελίξεων που εγκυμονούν αυτές οι συνθήκες μας αποκαλύπτουν πως πίσω απο την ιδέα της αποστρατικοποίησης βρίσκονται οι αγγλοσιωνιστικές δυνάμεις. Εκείνο που ζητούν απο το πολιτικό κατεστημένο της Ζυρίχης που πίνει το αίμα της καρδιάς μας απο το 1960 μέχρι σήμερα , είναι να ενεργήσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να απομακρυνθεί μια για πάντα απο την περιοχή η Ελλάδα και να εξαφανιστούν τα ίχνη της παρουσίας της απο τα ιερά αιματοποτισμένα χώματα της Κύπρου μας. Θέλουν να καταργήσουν το στρατό μας και μαζί με αυτό κάθε δυνατότητα σφυρηλάτησης άρρηκτων σχέσεων με την Ελλάδα μας, για να μετατρέψουν τη γη μας σε πορνείο των άγγλων, των τούρκων και των Εβραίων.Εκεί μας οδηγούν οι στείρες και απεχθείς προτάσεις σας κύριε Κουτσού.
Σε όλο το συρφετό των ανθελλήνων που βάλθηκε να διώξει την Ελλάδα απο τα χώματα μας και να μας ρίξει στην αιώνια δυστυχία της υποταγής, απαντούμε πως η Κύπρος είναι ελληνική και απαιτούμε ΕΝΙΑΙΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΚΥΠΡΟΥ
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ