Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ

Οι προτάσεις Έρογλου οδηγούν για άλλη μια φορά στο μόνιμο συμπέρασμα : Ότι οι υποχωρήσεις της δικής μας πλευράς δεν αναχαιτίζουν τις απαιτήσεις της κατοχής .
Το πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου έδωσε τόσα πολλά στους κατακτητές νομίζοντας πως θα κορέσει την αδηφάγο βούληση τους .Και τώρα ιδού το αποτέλεσμα. Απροκάλυπτα ο εκπρόσωπος του κατοχικού συνοθυλεύματος δηλώνει ότι οι συνομιλίες δεν αφορούν το μέλλον των τουρκοκυπρίων αλλά έχουν ως κύριο στόχο την εξυπηρέτηση του τουρκικού επεκτατισμού .
Σε επανάληψη των προτάσεων Ταλλάτ αρχές του 2010 , ο εκπρόσωπος των φονιάδων και βιαστών της πατρίδος μας , Έρογλου , απαιτεί εκ νέου «όπως με τη λύση, οι Τούρκοι υπήκοοι αποκτούν αμέσως ελευθερία διακίνησης και απολαμβάνουν βασικά δικαιώματα που ισχύουν για τους πολίτες χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.»
Αυτοί είναι οι τουρκοκύπριοι με τους οποίους διεξήγατε απευθείας διαπραγματεύσεις κύριε Χριστόφια ; Αυτοί που με τις θέσεις τους αποδεικνύουν ότι είναι όργανα του τουρκικού επεκτατισμού . Είναι καιρός να αμφισβητηθεί διεθνώς η νομιμότητα των τουρκοκυπρίων ως πολιτών της κυπριακής δημοκρατίας ή να ζητηθεί επιτέλους η γνώμη τους ύστερα από απογραφή υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης κυρίως αλλά και των Ηνωμένων Εθνών .
Εκτός της πρότασης αυτής για ελεύθερη διακίνηση και εγκατάσταση των εκατομμυρίων τούρκων στη Κύπρο , που σημαίνει πλήρη και απρόσκοπτο εποικισμό της , ο Έρογλου απαίτησε επίσης «χωριστές οικονομίες και εξωτερική πολιτική των συνιστώντων κρατιδίων.» όπως και εκχώρηση της κατεχόμενης γης μας που ανήκει σε ιδιώτες με «αποζημιώσεις με το 1/10 της πραγματικής αξίας των περιουσιών.»
Να που οδηγήθηκε το εθνικό πρόβλημα της Κύπρου με τους χειρισμούς των μειοδοτών ηγετών του . Σπείρανε ανέμους από την προδοτική συμφωνία του 1977 έως σήμερα με τις υπερπροσφορές Χριστόφια και τώρα καλείται ο κυπριακός ελληνισμός να θερίσει τις οδυνηρές θύελλες .Δώσατε από το 1977 διζονικότητα πάνω στη βάση της οικονομικής βιωσιμότητας , δώσατε τον όρο συνιστών κράτος ή συνιστώσα πολιτεία , μετατρέψατε το πρόβλημα της κατοχής της πατρίδος σε περιουσιακό ζήτημα , και όπως ήταν φυσικό επί των δικών σας υποχωρήσεων ο κατακτητής ανέπτυξε τα αιτήματα του .
Οι προτάσεις Έρογλου σας δίνουν κύριε Χριστόφια , για άλλη μια φορά την ευκαιρία να καταγγείλετε τις διεξαγόμενες διαπραγματεύσεις ως γέφυρα προώθησης των επεκτατικών σχεδίων της Τουρκίας εις βάρος της Κύπρου .
Κάτω από αυτές τις συνθήκες , η συνέχιση των συνομιλιών αποτελεί εκδήλωση κατάπτυστου ραγιαδισμού και δήλωση υποτέλειας της Κύπρου στη Τουρκία .
Σεβαστείτε την εθνική μας αξιοπρέπεια κύριε Χριστόφια και σταματήστε τις συνομιλίες και καταγγείλετε την συνεργασία των συνομιλητών σας με τον τουρκικό επεκτατισμό .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ