Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΜΕΙΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΟΤΟ ΚΑΙ ΜΕΙΚΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Το πρόγραμμα εγκατάστασης τουρκοκυπρίων στο ελεύθερο τμήμα της κυπριακής δημοκρατίας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό . Το πολιτικό κατεστημένο φαίνεται αποφασισμένο να μετατρέψει τη μη κατεχόμενη Κύπρο σε ένα μεικτό κράτος .
Ο ίδιος ο πρόεδρος της δημοκρατίας είπε πολλές φορές πως με τα μυαλά που πάμε ( να μην αποδεχόμαστε δηλαδή την λύση Χριστόφια ) στο τέλος θα έχουμε ένα τουρκικό κράτος στο βορρά και ένα μεικτό κράτος στο νότο . Το μεικτό κράτος στο νότο ανέλαβε να περατώσει ο ίδιος ο πρόεδρος της δημοκρατίας επικροτούμενος από όλο το πολιτικό φάσμα .Καμία διαμαρτυρία από κανένα πολιτικό κόμμα που βρίσκεται στο κοινοβούλιο . Ίσως κάποιοι εκ των υστέρων θυμηθούν να ασκήσουν κριτική , όμως στη φάση που μπορούν να αποτρέψουν αρνητικές εξελίξεις , τηρούν σιγή . Η σιγή όμως αυτή είναι συναίνεση και συνενοχή .
Τώρα βρισκόμαστε στη φάση μίσθωσης τούρκων δασκάλων για να διδάσκουν τους τουρκοκύπριους δήθεν μαθητές .
Διάφορα γεγονότα εάν συναθροιστούν δείχνουν ότι πραγματώνεται σταδιακά ένα σχέδιο ολέθριο για τον κυπριακό ελληνισμό .
 Έλληνες πρόσφυγες , που εξ ανάγκης διαμένουν σε σπίτια τουρκοκυπρίων που μετοίκησαν οικειοθελώς στα κατεχόμενα , εκδιώχνονται με αποφάσεις δικαστηρίων της κυπριακής δημοκρατίας , για να εγκατασταθούν τουρκοκύπριοι οι οποίοι επιστρέφουν στις περιουσίες των , χωρίς οι δικοί μας πρόσφυγες να μπορούν να επιστρέψουν στα δικά τους σπίτια που τελούν υπό κατοχή .
 Τουρκοκύπριοι παίρνουν επιδόματα από τη κυπριακή δημοκρατία και απολαμβάνουν δωρεάν εξυπηρέτησης από νοσοκομεία και άλλες υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνουν μόνο οι έλληνες .
 Τούρκοι δάσκαλοι μισθώνονται από την δημοκρατία για να διδάσκουν τα παιδιά των τουρκοκυπρίων που φοιτούν σε σχολεία στην ελεύθερη Κύπρο. Δεν αποκλείεται μάλιστα οι τούρκοι δάσκαλοι να μισθώνονται για να διδάξουν την τουρκική στα ελληνόπαιδα .
 Το γεγονός της παραποίησης και αποσιώπησης της ιστορικής αλήθειας στη διδακτέα ύλη των μαθητών συνάδει με την αντίληψη ενός ελληνο-τουρκικού σχολείου .
 Η άρνηση του πολιτικού κατεστημένου να αναγνωρίσει ως πρόσφυγες με όλα τα δικαιώματα τους τα παιδιά προσφύγων μητέρων , εντάσσεται στη προσπάθεια λήθης της εισβολής και κατοχής και απάλειψης του όρου πρόσφυγας .
 Η φημολογούμενη αύξηση των βουλευτών σε 75 που συνοδεύεται από φήμες ποσοστοτικής συμμετοχής τουρκοκυπρίων στη βουλή , ολοκληρώνουν τη φρικτή εικόνα του «μεικτού κράτους στο νότο» .
Ίσως να συμβαίνουν και άλλα που δεν τα γνωρίζουμε , καθώς ακολουθείται η τακτική της απόκρυψης και της σταδιακής φανέρωσης και εφαρμογής προειλημμένων αποφάσεων .
Η ορθή αντιμετώπιση της μεθοδευμένης υποχώρησης ξεκινά από την απόσυρση κάθε εμπιστοσύνης προς το αγγλόδουλο πολιτικό κατεστημένο .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ