Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ Η ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΛΥΣΗ


Μέσα από τις διαδικασίες ανανέωσης της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ στη Κύπρο και τη πάλη των λέξεων που θα περιλάμβανε το ανακοινωθέν , αποκαλύπτονται κάποιες αλήθειες που οι κρατούντες σκεπάζουν επιμελώς με συντονισμένη  προπαγάνδα , ψεύδη και σοφιστείες .
Πρώτη διαπίστωση είναι πως αποτύχαμε παταγωδώς στο διπλωματικό πεδίο και επιτρέψαμε να αναδειχθεί από τους εχθρούς της Κύπρου θέμα ταχείας επίλυσης του προβλήματος ή κλεισίματος του φακέλου με την επισήμανση μη δυνατής επίλυσης του που θα έχει ως αποτέλεσμα την αναγνώριση της παρούσας καταστάσεως .
Δεύτερη διαπίστωση ότι η πολιτική του διαλόγου υπό το σύνθημα της επανένωσης κατέστησε ισότιμο την κατοχή με την κυπριακή κυβέρνηση .
Και τρίτη διαπίστωση ότι όσα η πλευρά μας έθετε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ή δήλωνε κατά καιρούς σε διάφορα κοινά ανακοινωθέντα εξελήφθησαν από τα Ηνωμένα Έθνη και την διεθνή κοινότητα ως θέσεις και παραχωρήσεις μη αναιρούμενες .
Συμπερασματικά , τα πράγματα οδεύουν προς διεθνή διάσκεψη ενώπιον της οποίας θα τεθεί ένα σχέδιο που θα αποτελεί εξέλιξη του σχεδίου Ανάν .και σύμφωνα με τις επιπρόσθετες παραχωρήσεις Χριστόφια θα είναι χειρότερο εκείνου .
Έξι χρόνια μετά το δημοψήφισμα του 2004 αποδεικνύεται ότι με τον τρόπο που διεξήχθη ως διπλό δημοψήφισμα από δύο ξεχωριστά εκλογικά σώματα που στο ένα επετράπη η συμμετοχή των εποίκων , ήταν μια στημένη υπόθεση στην οποία συναίνεσε το πολιτικό κατεστημένο υπό την ηγεσία του Τάσσου Παπαδόπουλου και εξυπηρετούσε τη γραμμή της υποχώρησης και της παράδοσης της γης μας στους κατακτητές . Το ΟΧΙ ειπώθηκε ως διακήρυξε τότε και ο νυν πρόεδρος της δημοκρατίας όχι για να θεμελιωθεί  επί  αυτού το αίτημα της απελευθέρωσης αλλά για να τσιμεντωθεί το ΝΑΙ . Επρόκειτο απλά για τακτικό ελιγμό , κατά δική τους ομολογία , που θα οδηγούσε στην αποδοχή της εθνικής μειοδοσίας ως τρόπου κλεισίματος του κυπριακού προβλήματος .
Η ψυχή του έθνους , αυτή που απέμεινε όρθια ύστερα από τις αλλεπάλληλες ντροπές , ευρίσκεται σήμερα ενώπιον απελπιστικού αδιεξόδου .
Αποφασίστε επιτέλους νέοι της Κύπρου , ή θα πολεμήσετε ή θα γίνετε ραγιάδες Εναντιωθείτε στην υποχώρηση του κατεστημένου και πάρτε τη τύχη της πατρίδος στα χέρια σας .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ