Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ


Τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης και ιδιαίτερα η αύξηση του εταιρικού φόρου κατά μια ποσοστιαία μονάδα στο 11 τοις εκατό , πλήττουν άμεσα την μεγάλη παραγωγική βάση και εξισώνουν τον βιοπαλαιστή με το μεγάλο κεφάλαιο και τα τεράστια εισοδήματα του .Επιπλέον ο φόρος αυτός θα ενισχύσει τη λαθρομετανάστευση διότι θα αναγκάσει τις οικογενειακές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις να ανοιχθούν στην αγορά φθηνότερων εργατικών χεριών χωρίς έξοδα ασφάλισης .Το μέτρο είναι τελείως αψυχολόγητο και θα αποβεί εις βάρος της κοινωνικής ειρήνης εφόσον αναμένεται να αυξήσει την ανεργία του νόμιμου πληθυσμού και να φτωχύνει έτι περισσότερο τα ασφαλιστικά ταμεία . Η κυβέρνηση Χριστόφια σπέρνει ανέμους για να θερίσει η κοινωνία θύελλες στο μέλλον .
Θέση μας είναι ότι πρέπει να φορολογηθούν εκτάκτως οι τράπεζες , οι μεγαλοκαταθέτες , τα διάφορα μονοπώλια και η τεράστια περιουσία της εκκλησίας . Στοχευμένοι άμεσοι φόροι και περιορισμός των εμμέσων φόρων που πλήττουν την αγορά και τα λαϊκά στρώματα . Να κτυπηθεί επίσης αμείλικτα η παράνομη εργασία . Είναι ένας από τους βασικούς τρόπους καταπολέμησης της λαθρομετανάστευσης και των συνθέτων προβλημάτων που αυτή παράγει .
Συμπερασματικά η λεγόμενη λαϊκή κυβέρνηση Χριστόφια ασκεί την γνωστή ολέθρια πολιτική της σοσιαλδημοκρατίας που αφήνει ανενόχλητο το ληστρικό κεφάλαιο και απομυζά τα παραγωγικά λαϊκά στρώματα . Στο τέλος δημιουργείται μια προβληματική αγορά που καταφεύγει γονυπετής στις τράπεζες για να υποθηκεύσει το μέλλον και την τιμή της πατρίδος .
Αντιτάσσουμε στην σοσιαλδημοκρατία την εθνικοδημοκρατική ιδεολογία σύμφωνα με την οποία το κράτος είναι ο προστάτης και σχεδιαστής της εθνικής λαϊκής οικονομίας υπό το πνεύμα της εθνικοκοινωνικής συνοχής ενάντια σε κάθε φατριαστική καταλήστευση και εκμετάλλευση του κοινωνικού συνόλου .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ