Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ; ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΔΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ;

Tι σκέφτεται πάλιν , τι σχεδιάζει , τι απεργάζεται εν κρυπτώ το άθλιο πολιτικό κατεστημένο της υποχώρησης και του ενδοτισμού ; Γιατί θέλουν να αυξήσουν τον αριθμό των βουλευτών εν όψει μάλιστα βουλευτικών εκλογών ; Ζούμε σε ένα τόπο όπου επικρατούν συνθήκες πλήρους εθνικής ανασφάλειας .Δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει , που θα βρεθούμε πουλημένοι , δέσμιοι οποίων συμφωνιών .
Την αύξηση του εκλογικού μέτρου την καταλαβαίνουμε . Θέλουν να μείνουν μόνα τους τα μεγάλα κόμματα του ΑΚΕΛ και του ΔΗΣΥ μαζί με τα υποστυλώματα τους , τα κόμματα της δεύτερης γραμμής του κατεστημένου , της ΕΔΕΚ και του ΔΗΚΟ. Καμία άλλη φωνή να μην υπάρχει , να μη γεννηθεί τίποτα καινούριο σε αυτή τη πατρίδα . Να μείνουν τα ίδια πρόσωπα , τα ίδια συμφέροντα που εκπροσωπούν , οι ίδιοι μηχανισμοί ελέγχου , καταστολής και συσκότισης της συνείδησης του λαού. Προ πάντων όμως να μην μπουν στη βουλή οι εθνικιστές . Ξέρουν πολύ καλά τι τους περιμένει εάν μπούμε στη βουλή .Γιατί θα είναι υποχρεωμένοι να μας ενημερώνουν , θα μάθουμε τις διασυνδέσεις και τα μυστικά τους , θα καταγγείλουμε τις υπόγειες διαδρομές της εξουσίας τους , θα τους χαλάσουμε το γλέντι . Κατανοητά όλα αυτά , αν και με την αύξηση των βουλευτών κανονικά θα έπρεπε να ελαττωθεί το όριο ώστε να αντιπροσωπευθούν και οι μικρότερες ομάδες πολιτών . Αλλά η κομματοκρατία κόβει τη δημοκρατία στα μέτρα της .
Όμως η αύξηση των βουλευτών μας φαίνεται πολύ περίεργη . Εν μέσω μάλιστα οικονομικής κρίσης . Δεν αρκεί η υπάρχουσα ποσότητα να επιληφθεί των προβλημάτων που προκύπτουν ή μήπως έχουν άλλα στο νου τους ;
Μήπως θέλουν να δώσουν έδρες στους τουρκοκύπριους ; Αυτή είναι η ανησυχία μας . Γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο προκειμένου να αποδείξουν δήθεν ότι οι τουρκοκύπριοι δεν τελούν υπό απομόνωση , τότε θα επιβάλουν το μεικτό κράτος στο νότο ενώ το κατεχόμενο τμήμα της κυπριακής δημοκρατίας θα συνεχίσει να είναι κατεχόμενο .
Ας μας απαντήσουν λοιπόν οι κρατούντες χωρίς κρυψίνοιες και περιστροφές .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ