Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ Η ΑΝΤΙΜΑΧΙΑ ΙΣΡΑΗΛ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ


Η Τουρκία είχε ως κύριο σύμμαχο της στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της και στη στήριξη της επεκτατικής πολιτικής της  τους Αμερικανο-σιωνιστές και τους Άγγλους. Οι σύμμαχοι της αυτοί , την στήριξαν σε όλα τα εγκλήματα που διέπραξε κατά της Κύπρου , των Κούρδων ως και των εσωτερικών εχθρών του στρατοκρατικού της καθεστώτος .Την πλήρη επίσης συμπαράσταση τους βρίσκει στη προσπάθεια ένταξης της στην Ευρωπαϊκή Ένωση .
Τι συνέβη ξαφνικά και άλλαξε το σκηνικό ; Πως μετατράπηκε η Τουρκία , ο χωροφύλακας των Αμερικανοσιωνιστών , σε εχθρό του Ισραήλ , σε αρνητή της «Δύσης» και στράφηκε προς την Ισλαμική Ανατολή ; Το απλό ερώτημα που τίθεται είναι : Μπορεί η ισλαμική ανατολή να της εξασφαλίσει την ίδια υποστήριξη στα προβλήματα και στα σχέδια της ; Ποιες είναι αυτές οι φίλες προς την Τουρκία ισλαμικές χώρες με την ίδια ή και μεγαλύτερη επιρροή από τον άξονα Ισραήλ , Αμερικής και Αγγλίας ; Η απάντηση είναι οφθαλμοφανής . Ο συσχετισμός δυνάμεων ανάμεσα στις Ισλαμικές χώρες και στον άξονα των φιλοσιωνιστικών δυνάμεων δεν επιδέχεται σύγκριση καθότι η υπεροχή του δεύτερου είναι ευδιάκριτη .
Άρα λοιπόν η Τουρκία , μια χώρα που πέτυχε να μείνει αλώβητη χάρη στη διπλωματία της σε ένα παγκόσμιο πόλεμο , τώρα ασκεί πολιτική συναισθηματικών προσανατολισμών και παίζει κορόνα γράμματα την ακεραιότητα της . Αυτό δεν στέκεται σε καμιά λογική , και καμιά γεωπολιτική ανάλυση .
Μοναδικός δρόμος της Τουρκίας , για να αποφύγει το διαμελισμό της είναι η ένταξη της στην Ε.Ε. όπου θα της δώσει την κατοχύρωση του κράτους της ενάντια στις εσωτερικές διαλυτικές τάσεις , υπό το κάλυμμα μιας επίπλαστης δημοκρατικότητας .
Συνεπώς η στροφή προς την Ισλαμική Ανατολή είναι ένα στρατήγημα της Τουρκίας , μια κίνηση εκβιασμού της Δύσης που έχει σαν στόχο της , την άρση των εμποδίων προς ένταξη στην Ε.Ε. Και τα εμπόδια αυτά είναι : η αναγνώριση κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο και τη Θράκη , η αποδοχή των σχεδίων της στη Κύπρο και ο αφανισμός των Κούρδων επαναστατών . Σκηνοθέτης αυτού του δράματος είναι ασφαλώς ο σιωνισμός .Η αντιπαλότητα Τουρκίας – Ισραήλ είναι μια καλοστημένη παγίδα που αν δεν προσέξουμε και μετατρέψουμε την Κύπρο σε πεδίο στημένης σύγκρουσης , θα κατασπαραχθεί από τούρκους , Άγγλους και Εβραίους .
Η μοναδική σωτηρία είναι ο ενιαίος ελληνικός στρατός και αμυντικός χώρος από τον Έβρο μέχρι την Πάφο .
Δεξιά και ακροδεξιά καλούν το λαό να ταχθεί υπέρ του Ισραήλ και εναντίον του Ισλάμ .Μια τέτοια εξέλιξη θα είναι καταστροφική . Ο ελληνικός εθνικισμός στη παρούσα φάση εκφράζει την αντίθεση του στις δεξιές και ακροδεξιές φιλοσιωνιστικές κατευθύνσεις . Το Ισλάμ δεν είναι εχθρός μας αλλά η Τουρκία που πατά τα χώματα μας . Ούτε επίσης οι διάφοροι μετανάστες που τυγχάνει να είναι ισλαμιστές δικαιολογούν οιανδήποτε αντιπάθεια προς την  θρησκεία τους .Δεν πρέπει να επιτρέψουμε το πισωγύρισμα της ιστορίας σε θρησκευτικές αντιπαραθέσεις . Το ζητούμενο είναι να δώσουμε τον αγώνα σε εθνικό επίπεδο ενάντια στη παγκοσμιοποίηση και σε οικονομικο-κοινωνικό επίπεδο για μια δίκαιη κοινωνία αλλά και να διατηρήσουμε την ελευθερία της σκέψης και της δημιουργίας σε ένα κόσμο που αναμοχλεύει τον θρησκευτικό φανατισμό και τον κατευθύνει ενάντια  στον ανθρωπισμό και την ελευθερία .
Το λεγόμενο χριστιανικό τόξο ενάντια στο Ισλάμ εξυπηρετεί τον σιωνισμό και το Ισραήλ και διαιωνίζει τις δυνάμεις της παγκόσμιας τυραννίας .
Δεν θέλουμε να ξαναγίνουμε θρησκευόμενα κοπάδια στην υπηρεσία του χρηματοπιστωτικού ιμπεριαλισμού . Υπεράνω όλων είναι η εθνική μας ταυτότητα και η προσωπική ελευθερία του ανθρώπου να πιστεύει σε όποιο θεό θέλει η να αρνείται όλους τους θεούς και τους μανιώδης αντιπροσώπους των . Έργο της πολιτείας και της πολιτικής είναι να προστατεύουν την ελευθερία ενάντια σε κάθε μορφή βίας , επιβουλής και χειραγώγησης της συνείδησης .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ