Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Σχέση πάνω σε "κοινές αξίες" με τους Εβραίους εγκαινιάζει ο Αναστασιάδης

Εμείς οι Έλληνες εθνικοκοινωνιστές τασσόμαστε ενάντια στο άνοιγμα προς το Ισραήλ που εγκαινίασε η κυβέρνηση Αναστασιάδη , άνοιγμα που θα εξελιχθεί σε εξάρτηση και υποτέλεια της Κύπρου στο Ισραήλ.
Διαφωνούμε επίσης με τον πρόεδρο Αναστασιάδη στη σύναψη σχέσεων με τους εβραίους πάνω σε “κοινές αρχές και αξίες” όπως είπε χαρακτηριστικά. Ποίες είναι αυτές οι κοινές αρχές και αξίες των Ελλήνων με τους Εβραίους;

Μήπως ο βομβαρδισμός των αμάχων , ο εποικισμός της γης των Παλαιστινίων , ο επεκτατισμός και ο ηγεμονισμός , η σιωνιστική δολιότητα και η διείσδυση σε όλες τις χώρες του κόσμου , η μεσσιανική κυριαρχία όλης της γης υπό τον νόμο του Γιαχβέ;
Δεν γνωρίζουμε ποιές από όλες αυτές τις “αξίες” και “αρχές” έχει κοινές ο πρόεδρος Αναστασιάδης και οι περί αυτόν με τους ισραηλινούς .
Εμείς οι Έλληνες , υπερασπιστές του άριου ηλιακού κόσμου , ουδεμία σχέση έχουμε με τους εβραίους και το Ισραήλ. Άβυσσος μας χωρίζει από τον πολιτισμό , τις αξίες και τις αρχές των εβραίων που καλά κάνουν να τις έχουν για τον εαυτό τους.
Εμείς οι Έλληνες έχουμε τις δικές μας αξίες και αρχές τις οποίες θα υπερασπιστούμε ενάντια σε κάθε μορφή επέκτασης του εβραϊκού ηγεμονισμού στην ελληνική Δύση.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ