Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΈΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΡΑ


Η αμυντική συνεργασία της Κύπρου με το Ισραήλ παρουσιάζεται από την κυβέρνηση ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ ως μια ισχυρή απάντηση στις αμφισβητήσεις και προκλήσεις της Τουρκίας .
Μια συνεργασία που θα συμπλήρωνε την ήδη ισχυρή εθνική άμυνα δεν θα συνιστούσε πρόβλημα. Όμως όταν αυτή η συνεργασία τείνει να εξελιχθεί σε επέκταση της ζώνης επιρροής του Ισραήλ στη Κύπρο με δεδομένη την διαλυμένη άμυνα μας και παροπλισμένο το ενιαίο αμυντικό δόγμα με την Ελλάδα , παύει πια να είναι συνεργασία και μετατρέπεται σε επικυριαρχία με προοπτική μιας Ισραηλινής κατοχής στην ελεύθερη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας.

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη φαίνεται αποφασισμένη να παραχωρήσει το αεροδρόμιο “Ανδρέας Παπανδρέου” , που φτιάχτηκε για την ενίσχυση του ενιαίου αμυντικού δόγματος και εγκαταλείφθηκε , στην πολεμική αεροπορία του Ισραήλ.
Παράλληλα θα δωθεί στο Ισραήλ το δικαίωμα κατασκευής τερματικού υγροποίησης αερίου , γεγονός το οποίο θα εξαρτήσει στο διηνεκές την ενεργειακή πολιτική της Κύπρου στα ισραηλινά συμφέροντα.
Η ανάπτυξη μιας τέτοιας έκτασης συμφερόντων στη Κύπρο , στρατιωτικών και οικονομικών , με έντονη την παρουσία των Ισραηλιτών στη πατρίδα μας , εγκλωβίζει το νησί στο πεδίο της αραβοϊσραηλινής αντιπαράθεσης και μετατρέπει με λίγα λόγια τη Κύπρο σε πεδίο μάχης που εγκυμονεί δραματικές εξελίξεις εις βάρος του κυπριακού ελληνισμού.
Εν κατακλείδι , η εξάρτηση , και όχι συνεργασία όπως θέλουν να την παρουσιάσουν οι κρατούντες , της ασφάλειας της Κύπρου από το Ισραήλ , στο τέλος θα δρομολογήσει αρνητικότατες εξελίξεις στο εθνικό θέμα και υποχωρήσεις στις απαιτήσεις των αγγλικών βάσεων για εξασφάλιση υφαλοκρηπίδας και κτητικών δικαιωμάτων επί της κυπριακής ΑΟΖ.
Η λεγόμενη συνεργασία με το Ισραήλ που εγκαινιάζει η συγκυβέρνηση ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ θα ριζώσει μια για πάντα στη γη μας τους εβραίους , όπως παλαιότερα επιχείρησαν να πράξουν δια γενικής σφαγής που ευτυχώς ακολούθησε η βίαιη απώθηση τους από τις ρωμαϊκές λεγεώνες.
Εις μνήμη εκείνων των λεγεώνων , ας ενωθούν όλοι οι Έλληνες εθνικιστές-εθνικοκοινωνιστές  , φασίστες και εθνικοσοσιαλιστές για να απωθήσουμε την επέκταση των εβραίων στη γη μας.
Μόνο ο ελληνικός στρατός θα διασφαλίσει τα συμφέροντα του κυπριακού ελληνισμού και την παρουσία του στη γη των πατέρων.
Κάτω το προδοτικό Ζυριχικό κατεστημένο που πρόδωσε την ΕΟΚΑ και τώρα μας ξεπουλά στους τοκογλύφους , στους τούρκους , στους εγγλέζους και στους εβραίους.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ